Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-LEUHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Leu.

Intrarea Soarelui în zodia Berbec în noaptea de 20/21 martie 2019 va fi, pentru Lei, începutul unei perioade favorabile dacă au de susținut examene, dacă iau parte la concursuri, dacă au de rezolvat probleme juridice sau dacă vor să călătorească în străinătate.

Dar, cum Mercur este retrograd, s-ar putea ca răbdarea să le fie pusă la încercare de tot felul de întârzieri sau amânări. După data de 28 martie, însă, când Mercur va reveni la mersul direct, lucrurile se vor rezolva mai rapid și astrele vor fi de partea Leilor.

Luna Plină din 21 martie 2019 va fi un moment special, care le poate aduce o invitație la un eveniment important sau o veste legată în special de bani.
Importantă va fi și prezența lui Uranus (planeta Schimbărilor neașteptate) în sectorul Carierei, care le poate aduce o neașteptată oportunitate profesională.

În plan sentimental, Marele Benefic Jupiter le este, și la sfârșit de martie, aliat pentru că acționează în sectorul Iubirii din astrograma Leilor, iar Venus, planeta Iubirii, le aduce armonie în cuplu pentru că acționează în sectorul Mariajului.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI