Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Pești

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-PEȘTIHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Pești.

Ultima parte a lunii martie poate readuce în viața Peștilor o fostă iubire sau o aventură secretă, pentru că Venus, planeta Iubirii se va afla în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma lor.

De asemenea, prezența lui Mercur retrograd în zodia lor îi poate face pe nativii Pești să fie mai nostalgici, mai dornici de a lămuri și rezolva probleme personale din trecut, dar și mai interesați de secretele altora sau de trecutul partenerului.

Luna Plină din 21 martie poate fi un moment important pentru Peștii care visează la o relație plină de pasiune, dar și pentru cei care au nevoie de sprijin financiar sau pentru cei care vor să culeagă roadele unor afaceri și proiecte derulate împreună cu altcineva.

În 26 martie, Venus va intra în zodia lor și ”va netezi” calea Peștilor spre o mare iubire sau, după caz, va armonia relația cu partenerul de viață, iar din 28 martie, Mercur, revenit la mersul direct, le va purta noroc în afaceri și în călătorii.

Șansele de a călători vor fi destule și vor veni pe neașteptate nu doar în următoarea perioadă, ci în următorii 7 ani, pentru că Uranus, planeta Surprizelor, va acționa în sectorul Comunicării și al călătoriei din astrograma Peștilor.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

.