Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-RACHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Rac.

Pentru Raci, Luna Plină din 21 martie va fi un moment special pentru că Luna este cea care le patronează zodia. Mai mult, Luna Plină va avea loc în sectorul Casei și al familiei din astrograma lor. Iar Racii sunt puternic atașați de familie, casă, tradiții.

Mulți dintre aceștia vor relua legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor fi putea să anuleze vechi tensiuni din familie ori vor dori mai mult decât oricând să revadă locurile în care au copilărit. ”Vinovat” de toate acestea va fi și Mercur retrograd în Pești, o altă zodie de apă ca și zodia Rac.

În plan sentimental, Venus în Vărsător va aduce un plus de pasiune în viața de cuplu sau va favoriza, pentru cei singuri, relații bazate în mod special pe atracție fizică.

Financiar, Racilor le va merge din plin: pot primi bonusuri la serviciu, cadouri valoroase de la partenerul de viață sau, dacă au nevoie, pot obține finanțări avantajoase pentru proiectele personale.

Importantă va fi și prezența lui Uranus în zodia Carierei! Uranus este planeta Surprizelor și a oportunităților care trebuie fructificate imediat. Dar, cum Mercur este retrograd, dacă primești o ofertă care te interesează, e bine să amâni, pe cât posibil, semnarea contractului de muncă sau de colaborare. Din 28 martie, Mercur va reveni la mersul direct și astrele vor fi mai ”favorabile”.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI