Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Săgetător

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-SAGETATORHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Săgetător.

Și în a doua parte a lunii martie, Săgetătorii vor avea un puternic aliat: Jupiter, planeta Norocului, care se va afla în zodia lor.
Norocul le va surâde în special în plan profesional, iar oportunitățile vor veni pe neașteptate sau prin persoane la care nativii nici nu s-ar fi gândit.

”Vinovat” de toate acestea va fi Uranus, planeta Surprizelor, care va influența sectorul Profesiei din astrogramă, alături de Marte, planeta Ambiției, Pasiunii și a Acțiunii.
Iar planeta Venus, aflată în sectorul Comunicării din astrogramă, îi va ajuta pe Săgetători să fie convingători, fermecători și să comunice excelent cu cei din jur.

În plan financiar, Săgetătorii vor fi influențați de Saturn aflat în ”casa Banilor” din astrograma lor și de Mercur retrograd aflat în sectorul Casei și al Familiei. S-ar putea ca banii câștigați în această perioadă să fie cheltuiți pentru casă ori pentru cineva din familie.

Sau, în vederea unor achiziții ori investiții ce vor fi făcute în prima parte a lunii aprilie, mulți Săgetători vor fi nevoiți să-și domolească ”apetitul pentru cumpărături”.
În sectorul Casei și al familiei va ajunge și planeta Venus în data de 26 martie, iar asta va însemna mai multă armonie în familie, dar și mai mulți bani pentru proiectele personale.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI