Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-SCORPIONHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Scorpion.

Pentru Scorpioni, a doua parte a lunii martie aduce posibile schimbări neașteptate în planul relațiilor (sentimentale sau profesionale), datorită lui Uranus care, din 6 martie, se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

Tot aici se va afla, până în ultima zi de martie, Marte, planeta Acțiunii și a pasiunii. Asta înseamnă dinamism în amor, dar și ambiție și succes în afaceri și profesie.
Totuși, pentru că Mercur va fi retrograd până în ziua de 28 martie, s-ar putea ca în iubire ”să se repună pe tapet” vechi tensiuni sau foști parteneri să încerce să revină în viața Scorpionilor ori foști colaboratori s-ar putea să le propună diverse proiecte comune, mai ales în jurul datei de 21 martie (atunci va fi Lună Plină în Balanță).

Viața de familie, dar și afacerile sau proiectele legate de case, imobile ori afacerile de familie vor fi favorizate de prezența planetei Venus în sectorul Casei și al familiei din astrograma generală a Scorpionilor. Iar Venus este nu doar planeta Iubirii și a Armoniei, ci și planeta care patronează relația noastră cu banii.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI