Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-TAURHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Taur.

Prezența planetei Venus în zodia Vărsător te ajută până în ziua de 26 martie să faci pași importanți în carieră și, dacă nu ai o ”relație serioasă”, îți poate scoate în cale ”sufletul-pereche”, într-un context profesional.

Iar prezența planetei Marte în zodia ta te ajută să fii mai activ, mai ambițios și te încurajează să faci primul pas în relațiile care te interesează ori să faci schimbările dorite în viața profesională și afaceri.
Schimbările sunt favorizate și de prezența lui Uranus (planeta Surprizelor și a schimbărilor radicale) în zodia ta, începând din această lună. Iar Uranus va rămâne în zodia Taur încă 7 ani!

Luna Plină din 21 martie poate veni cu vești și oportunități extraordinare în plan profesional, iar intrarea planetei Venus în zodia Pești, în ziua de 26 martie poate anunța relații foarte bune cu prietenii.

Mercur, retrograd până în 28 martie, te încurajează să stingi eventuale conflicte cu foști colegi sau prieteni, iar după data de 26 martie până la jumătatea lunii aprilie, anunță călătorii și multe invitații la tot felul de evenimente.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI