Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 mai 2019. Banii vorbesc!

oana-hanganu-horoscop-15-21-mai-2019Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 mai 2019. Soarele și 3 planete în zodia Taur: banii vorbesc! Norocul apare pe neașteptate!

În săptămâna 15-21 mai, în zodia Taur se vor afla: Soarele și planetele Venus, Mercur și Uranus. Fiecare semn zodiacal va fi influențat de acest ”stelium” (prezența mai multor astre într-o zodie) și fiecare dintre noi ar trebui să profităm de acest context astral.

Este o perioadă favorabilă în plan financiar, pentru că zodia Taur ocupă, în horoscopul general, sectorul care se referă la resurse, inclusiv la cele financiare.

Mai mult, în Taur se află, acum, planeta Venus, care patronează această zodie. Iar Venus este ”Micul Benefic”, planeta care ”guvernează” relația noastră cu banii și ne aduce tot felul de oportunități.

În Taur se află și Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor. Iar Mercur în zodia Taur ne va ajuta să ne punem gândurile în ordine și să găsim metodele cele mai potrivite pentru a ne valorifica resursele și pentru a câștiga mai mulți bani.

Alături de Venus și Mercur se află Uranus, planeta Surprizelor, care ne poate aduce oportunități nesperate, pe care e bine să nu le ratăm.

Iar Soarele aflat în zodia Taur ne va da energie și încredere în forțele proprii.


Cum va fi săptămâna 15-21 mai 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii pot câștiga mai mulți bani din munca proprie și pot face pași importanți în carieră.
Acum își pot consolida statutul în firmă sau pot obține o promovare, iar dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, acum își pot găsi un job stabil și bine plătit.
Valorificarea talentului personal și transformarea unui hobby într-o sursă de venit poate schimba, de asemenea, în bine, viața multor nativi Berbec.
Perioada 15-21 mai este excelentă pentru persoanele care vor să renunțe la un job de care nu sunt mulțumite sau la o profesie de care nu mai sunt pasionate. Schimbarea le va aduce mai mulți bani în viitorul apropiat.
TAUR
Taurii vor fi apreciați, admirați, respectați. Își vor exprima, cu tact și înțelepciune punctul de vedere și vor obține ceea ce vor pentru că vor avea și argumente solide, și farmec personal.
Cei care vor să își schimbe look-ul vor face alegerile potrivite, iar în materie de modă, vor lansa noi ”tendințe”, pe care prietenii sau colegii se vor grăbi să le ”urmeze”.
În plus, în această perioadă, mulți nativi Taur își vor schimba stilul de viață, vor fi interesați de domenii pe care, în trecut, le ignorau sau își vor lua prin surprindere apropiații prin deciziile sau planurile pe termen lung.
În relația de cuplu sau în afaceri vor deveni mai toleranți, iar financiar, le va merge din plin.

GEMENI
Gemenii vor avea parte de susținere (inclusiv financiară) din partea unor persoane la care nu s-ar fi așteptat, dar care îi apreciază ori îi admiră ”de la distanță”.
Mulți Gemeni vor fi mai interesați de domeniul spiritual sau se vor implica în activități caritabile. Sau, dacă au afaceri personale, vor fi mai apropiați de angajați și, la nevoie, le vor acorda ajutor concret, fără să facă din asta un titlu de glorie.
În plan sentimental, pot apărea tentații sau dorința de a reface relații din trecut.
În plan financiar, noroc le poate aduce reluarea unor proiecte la care au renunțat sau informații confidențiale pe care le primesc în mod neașteptat și care le pot ”recalibra” strategiile pe termen lung.

 

RAC
Racii își vor consolida relațiile cu prietenii sau își vor extinde ”rețeaua profesională”.
Pentru mulți Raci, onorarea unor invitații le poate aduce șansa de a-și întâlni marea iubire. Pentru alții, o banală ieșire în oraș cu vechi prieteni se poate transforma într-o reală oportunitate profesională și financiară (de exemplu, pot pune la cale o afacere împreună cu un prieten sau pot face cunoștință cu cineva care, în viitorul apropiat, le va oferi un job foarte bun).
Norocul le va surâde și Racilor care au afaceri pe internet: Uranus (planeta care patronează internetul) se află în sectorul care se referă la prieteni, dar și la planurile de viitor din astrograma lor.

 

LEU
Pentru Lei, săptămâna 15-21 mai poate aduce schimbări majore în carieră sau succes și recunoaștere în comunitatea locală sau în domeniul în care activează.
Toate planurile pe care și le fac vor putea fi puse în aplicare pentru că Leii vor avea și energie, și resurse, și idei foarte bune. Pentru cei care au fost nedreptățiți în trecut, va veni momentul în care li se va face dreptate.
Perioada va fi excelentă și pentru Leii care activează în domenii în  care”imaginea” contează la fel de mult ca experiența sau pregătirea profesională.
Relațiile nativilor Leu cu șefii și cu persoanele care reprezintă autoritățile vor fi, de asemenea, protejate de astre.

FECIOARĂ
În săptămâna 15-21 mai, norocul le va surâde Fecioarelor care vor să își încerce norocul peste mări și țări. În străinătate își vor întâlni sufletul pereche sau își vor găsi job-ul visat ori vor avea succes în afaceri sau vor putea să înceapă o viață nouă.
Pentru cele care nu sunt interesate de schimbări atât de drastice, perioada amintită va fi una foarte bună pentru perfecționare în plan profesional, pentru învățarea unei limbi străine, pentru tot felul de studii, programe și cursuri de ”dezvoltare personală”.
Astrele vor fi și de partea Fecioarelor care au de rezolvat probleme juridice și a celor care susțin diferite examene sau se pregătesc pentru competiții importante.
Fecioarele care au trecut prin experiența unui divorț își pot întâlni, acum, viitorul soț/viitoarea soție.

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, săptămâna 15-21 mai va fi importantă în plan financiar: le va surâde norocul ”prin alții”, vor avea profit din afaceri sau vor beneficia din plin de pe urma schimbărilor pozitive anunțate de astre în ”finanțele” partenerului de viață.
Prezența Micului Benefic Venus (care le patronează pe Balanțe) în sectorul Banilor altora le amplifică șansele. Tot aici se vor afla și Uranus, iar asta înseamnă că șansele vor apărea pe neașteptate sau că avantajele obținute le vor depăși așteptările.
În relații, multe Balanțe vor fi interesate de trecutul sentimental al partenerului și vor deveni geloase, posesive, suspicioase, dar vor reuși să păstreze aparențele și echilibrul în cuplu.
SCORPION
În săptămâna 15-21 mai, Scorpionii singuri își pot întâlni sufletul-pereche.
Prezența planetei Surprizelor, Uranus, în sectorul Parteneriatelor poate schimba ”gusturile” Scorpionilor, care se pot atașa de persoane pe care, altădată, nu le-ar fi băgat în seamă.
În plan profesional, Scorpionii pot deveni interesați de colaborări cu persoane originale sau considerate de cei din jur drept ”ciudate” sau pot lua în calcul implicarea în domenii de activitate de care, până acum, nu au fost deloc interesați.
În relații, Scorpionii vor deveni mai toleranți și mai puțin dornici să dețină controlul, vor comunica mai mult și își vor exprima, cu farmec, opiniile sau sentimentele.
SĂGETĂTOR
Săgetătorii care doresc să își schimbe locul de muncă sau domeniul de activitate ar trebui să profite de contextul astral favorabil din săptămâna 15-21 mai 2019.
Acum au șanse mari să câștige competiția pentru job-ul mult visat ori să primească, pe neașteptate, oferte avantajoase.
Cei care vor să obțină o promovare sau o mărire de salariu la actualul loc de muncă vor fi convingători, iar șefii vor fi de partea lor.
Foarte bună va fi săptămâna amintită și pentru Săgetătorii care doresc să își schimbe stilul de viață ori să acorde o mai mare atenție sănătății. De exemplu, să facă investigații medicale de rutină sau să respecte un anumit regim alimentar.

CAPRICORN
Săptămâna 15-21 mai poate aduce mari schimbări în viața Capricornilor: cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche, iar cei care au o relație pot afla că vor deveni părinți.
În relațiile cu vechime va domni armonia sau, după caz, prin comunicare și dovezi de afecțiune-surpriză, se va reface echilibrul și se vor rezolva probleme mai vechi.
Schimbarea look-ului le poate aduce multor Capricorni nu doar mai mulți admiratori sau noroc în dragoste, ci și succes în afaceri și profesie.
În plan financiar, succes vor avea Capricornii care își vor pune în valoare creativitatea, cei care lucrează în domenii dedicate copiilor, precum și cei care lucrează în așa-numita ”industrie de divertisment”.

VĂRSĂTOR

Familia va fi prioritatea Vărsătorilor în perioada 15-21 mai, când astrele anunță posibile schimbări sau vești neașteptate. De exemplu, vor afla că familia se va mări prin nașterea unui copil.
Schimbările pot viza și locuința. De exemplu, unii Vărsători își vor cumpera o casă, primind ajutor financiar-surpriză de la o rudă sau un credit în condiții avantajoase.
Perioada amintită este potrivită și pentru ”schimbări de decor” (de exemplu redecorarea locuinței) și pentru demararea unor afaceri de familie..
Astrele își ajută și pe nativii singuri: aceștia își pot întâlni, acum, viitorul partener de viață. De asemenea, mulți Vărsători care declarau că nu sunt interesați de căsătorie își vor schimba, brusc, părerea și planurile de viitor.

PEȘTI
Săptămâna 15-21 mai 2019 le va aduce succes și profit Peștilor care negociază ori semnează contracte de afaceri. Norocul le va surâde și Peștilor care vor să vândă ori să cumpere lucruri de valoare, celor care călătoresc, precum și nativilor care vor să își extindă afacerile și rețeaua de clienți sau colaboratori.
În plan sentimental, Peștii vor fi inspirați și vor rosti ”cuvântul potrivit în momentul potrivit”, astfel că declarațiile lor de dragoste vor fi convingătoare, iar eventualele neînțelegeri din cuplu vor fi ”șterse cu buretele”.
Nativii singuri ar trebui să nu stea în casă pentru că acum e o perioadă perfectă pentru socializare și călătorii și, în acest fel, au șanse mari să își întâlnească jumătatea.