Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 mai 2019. Banii vorbesc!

oana-hanganu-horoscop-15-21-mai-2019Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 mai 2019. Soarele și 3 planete în zodia Taur: banii vorbesc! Norocul apare pe neașteptate!

BERBEC
Berbecii pot câștiga mai mulți bani din munca proprie și pot face pași importanți în carieră.
Acum își pot consolida statutul în firmă sau pot obține o promovare, iar dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, acum își pot găsi un job stabil și bine plătit.
TAUR
Taurii vor fi apreciați, admirați, respectați. Își vor exprima, cu tact și înțelepciune punctul de vedere și vor obține ceea ce vor pentru că vor avea și argumente solide, și farmec personal.

GEMENI
Gemenii vor avea parte de susținere (inclusiv financiară) din partea unor persoane la care nu s-ar fi așteptat, dar care îi apreciază ori îi admiră ”de la distanță”.

RAC
Racii își vor consolida relațiile cu prietenii sau își vor extinde ”rețeaua profesională”.
Pentru mulți Raci, onorarea unor invitații le poate aduce șansa de a-și întâlni marea iubire.

 

LEU
Pentru Lei, săptămâna 15-21 mai poate aduce schimbări majore în carieră sau succes și recunoaștere în comunitatea locală sau în domeniul în care activează.

FECIOARĂ
În săptămâna 15-21 mai, norocul le va surâde Fecioarelor care vor să își încerce norocul peste mări și țări. În străinătate își vor întâlni sufletul pereche sau își vor găsi job-ul visat ori vor avea succes în afaceri sau vor putea să înceapă o viață nouă.


BALANȚĂ

Pentru Balanțe, săptămâna 15-21 mai va fi importantă în plan financiar: le va surâde norocul ”prin alții”, vor avea profit din afaceri sau vor beneficia din plin de pe urma schimbărilor pozitive anunțate de astre în ”finanțele” partenerului de viață.

SCORPION
În săptămâna 15-21 mai, Scorpionii singuri își pot întâlni sufletul-pereche.
Prezența planetei Surprizelor, Uranus, în sectorul Parteneriatelor poate schimba ”gusturile” Scorpionilor, care se pot atașa de persoane pe care, altădată, nu le-ar fi băgat
SĂGETĂTOR
Săgetătorii care doresc să își schimbe locul de muncă sau domeniul de activitate ar trebui să profite de contextul astral favorabil din săptămâna 15-21 mai 2019.

CAPRICORN
Săptămâna 15-21 mai poate aduce mari schimbări în viața Capricornilor: cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche, iar cei care au o relație pot afla că vor deveni părinți.


VĂRSĂTOR

Familia va fi prioritatea Vărsătorilor în perioada 15-21 mai, când astrele anunță posibile schimbări sau vești neașteptate. De exemplu, vor afla că familia se va mări prin nașterea unui copil.

PEȘTI
Săptămâna 15-21 mai 2019 le va aduce succes și profit Peștilor care negociază ori semnează contracte de afaceri. Norocul le va surâde și Peștilor care vor să vândă ori să cumpere lucruri de valoare, celor care călătoresc, precum și nativilor care vor să își extindă afacerile și rețeaua de clienți sau colaboratori.