Horoscop Oana Hanganu pentru luna iunie 2019

oana-hanganu-horoscop-iunie-2019Horoscop Oana Hanganu pentru luna iunie 2019. Află cine are șanse în carieră, cine câștigă mai mulți bani și cine are noroc în dragoste!

Berbec
În iunie, atenția Berbecilor se va îndrepta către familie. În cazul unor probleme patrimoniale, astrele vor fi de partea lor. În jurul datei de 17 iunie, sunt posibile câștiguri financiare dintr-o colaborare cu o persoană din străinătate. Mijlocul lunii este, de asemenea, potrivit pentru călătorii.

TAUR
Taurii vor avea noi oportunități financiare, mai ales după data de 9 iunie. Mijlocul lunii poate aduce schimbări în plan personal, în special în viața celor singuri care pot trăi o aventură plină de pasiune. Comunicarea și dorința de socializare vor, fi, de asemenea, ”la cote maxime”.

GEMENI
Gemenii vor atrage mai multă iubire în viața lor sau se vor bucura de aprecierea celor din jur și, la nevoie, de sprijinul unor persoane importante. Luna Plină din 17 iunie poate aduce împliniri în actuala relație de cuplu sau, în cazul celor singuri, dorința de a relua o relație din trecut.

RAC
Racii vor fi mai ”combativi” decât de obicei și se vor concentra pe propriile probleme și dorințe, iar asta îi va ajuta în special în plan profesional.
În jurul datei de 17 iunie au șansa de a fi promovați la actualul job sau de a-și găsi un loc de muncă mai bun.

LEU
Leii au noroc în plan sentimental. Unii dintre ei vor trăi momente de împlinire în cuplu sau, împreună cu partenerul de viață, se vor bucura de succesul copiilor sau vor afla că vor deveni părinți. Cei singuri își pot întâlni marea iubire pe internet.

FECIOARĂ
Fecioarele vor avea multe invitații de onorat sau vor pleca în vacanță cu grupul de prieteni. În carieră sunt posibile schimbări favorabile. Mulți nativi Fecioară vor beneficia din plin de sprijin din partea șefilor. Sentimental: posibile idile la serviciu.

BALANȚĂ
Multe Balanțe se vor înscrie la diferite cursuri, pentru a avea șanse mai mari în iulie, când atenția lor se va îndrepta spre carieră. Din 9 iunie, nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche ”peste mări și țări” sau se îndrăgostesc de cineva care este un adevărat mentor pentru ei.

SCORPION
Viața sentimentală a Scorpionilor va fi ”condimentată” cu mai multă pasiune în special după data de 9 iunie, când, pentru mulți nativi, e posibil să apară și tentația unei aventuri. Financiar, Luna Plină din 17 iunie le poate aduce vești bune și noroc nesperat.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii singuri își pot întâlni jumătatea chiar în prima săptămână a lunii iunie. Pentru cei care au, deja, o relație, astrele anunță ”zile însorite”. Și parteneriatele de afaceri sau colaborările profesionale vor fi profitabile, în special după data de 9 iunie.

CAPRICORN
După data de 7 iunie, Capricornii vor fi mai comunicativi, mai ”împăciuitori” și vor reuși să obțină ceea ce își doresc, atât în cuplu, cât și în negocierile de afaceri. În iunie pot obține și o mărire de salariu sau se vor orienta către o altă profesie.

VĂRSĂTOR
Luna iunie le va aduce multor Vărsători schimbări în plan sentimental și unii dintre ei își vor întâlni sufletul-pereche prin intermediul unui coleg. Cei care au, deja, o relație vor avea parte de mai multă afecțiune și armonie. Financiar, zile foarte bune vor fi 11 și 12 iunie.

PEȘTI
Iunie va fi o lună foarte bună pentru Peștii care vor să se mute în casă nouă sau vor să își redecoreze locuința. De asemenea, va fi o lună foarte bună pentru restabilirea armoniei în familie. Profesional, norocul le surâde în zilele de 17 și 18 iunie.

Horoscopul lunii iunie este marcat de 7 evenimente importante care vor influența toate zodiile:
*3 iunie – Lună Nouă în zodia Gemeni;
*4 iunie – Mercur va intra în zodia Rac;
*9 iunie – Venus va intra în zodia Gemeni;
*17 iunie – Lună Plină în Săgetător;
*21 iunie – Neptun, retrograd în Pești;
*21 iunie – Soarele va intra în zodia Rac;
*27 iunie – Mercur va intra în zodia Leu.