Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2019

horoscop-august-2019-oana-hanganu.jpgHoroscop Oana Hanganu pentru luna august 2019. Află ce zodii sunt favorizate de astre și dacă te numeri printre norocoși!
Horoscopul lunii august este dominat de câteva evenimente astrologice importante, care vor influența toate zodiile.
Dintre acestea, trebuie amintite: revenirea Marelui Benefic Jupiter la mersul direct în zodia Săgetător în data de 11 august și intrarea planetei Mercur în zodia Leu aceeași zi, Luna Plină din 15 august, intrarea planetei Marte în zodia Fecioară la data de 18 august, urmată de Venus (21 august), Soare (23 august), și Mercur (29 august) sau Luna Plină din 30 august.
Află cum va fi luna august pentru toate zodiile!


BERBEC

Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Berbec anunță schimbări pozitive în plan sentimental pentru cei singuri și mai multă afecțiune, înțelegere și pasiune în cuplu.
În plan financiar, sunt posibile surprize, după data de 11 august.
În plan profesional, succesul apare mai ales după data de 18 august, dar fiecare pas trebuie atent calculat, pentru că Berbecii vor fi tentați să își asume prea multe responsabilități sau riscuri.
Luna Nouă din 30 august le poate aduce un nou job sau o nouă colaborare.

TAUR
Horoscopul lunii august pentru zodia Taur pune accent pe relația nativilor cu familia și le cere să evite tensiunile care pot apărea din cauza unor probleme patrimoniale.
În plan profesional, mulți nativi Taur își vor surprinde apropiații prin deciziile pe care le vor lua: vor renunța la un ”job călduț” sau la avantaje de moment pentru a începe o nouă carieră sau pentru a-și transforma un hobby într-o afacere.
Viața sentimentală va fi favorizată de astre în special după data de 18 august. Pentru cei singuri, sfârșitul lunii poate aduce o nouă iubire.

GEMENI
Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni anunță relații armonioase cu cei din jur, parteneriate de afaceri de succes și mai mult dinamism în relația de cuplu.
În plan financiar, norocul le surâde mai ales în prima decadă a lunii, iar apetitul pentru călătorii și socializare va fi susținut astral după data de 11 august.
În a doua parte a lunii, Gemenii își vor face mai mult timp pentru familie sau se vor implica mai mult în chestiuni administrativ-gospodărești. Unii dintr ei vor avea șansa de a se muta în casă nouă, în ultima decadă a lunii.

RAC
Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Rac anunță o perioadă foarte bună pentru nativi pentru că Mercur, revenit la mersul direct în semnul lor, îi va ajuta să comunice mai bine, să fie mai convingători și să își apere mai eficient interesele.
Iar asta se va vedea după data de 11 august, când ”casa Banilor” astrograma Racilor va beneficia din plin de acțiunea mai multor planete, iar Marele Benefic Jupiter îi va ajuta să obțină succesul meritat în plan profesional.
În plan amoros, Luna Plină din 15 august le poate aduce multor nativi tentația unei aventuri.

LEU
Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Leu le recomandă nativilor ca, în primele 10 zile să se concentreze pe definitivarea unor strategii și planuri sau pe găsirea unor surse de finanțare.
Din 11 august, Leii vor avea mai mulți sorți de izbândă și mai multe oportunități de a se evidenția sau de a-și reevalua și consolida anumite parteneriate.
Norocul în plan financiar le va surâde cu adevărat după data de 18 august.
În plan sentimental, se anunță ”vremuri bune”: Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct în data de 11 august și va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma Leilor.

FECIOARĂ
Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă excelentă pentru extinderea cercului de prieteni, dar și pentru cumpărarea unei case ori pentru lucrări de extindere/modernizare a locuinței actuale.
Luna Plină din 15 august le poate aduce noi oferte de muncă sau schimbări la actualul job, dar succesul și norocul vor fi de partea lor cu adevărat după data de 23 august. Atunci, Soarele va intra în zodia lor și, alături de planeta Acțiunii (Marte) și de planeta Iubirii (Venus). Iar Luna Nouă din data de 30 august le va ajuta pe Fecioare să ia decizii importante care vor atrage schimbări pozitive în viața lor.

BALANȚĂ
Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Balanță pune accent pe carieră, chiar dacă în jurul datei de 15 august, viața multor nativi va fi dată peste cap de o nouă iubire.
Succesul Balanțelor va depinde foarte mult și de disponibilitatea acestora de a ”socializa” și de a se implica în proiecte care presupun munca în echipă.
Obligațiile de familie pot avea un rol important și există riscul ca unele Balanțe să rateze oportunități profesionale dacă nu găsesc echilibrul între carieră și viața personală.
A doua parte a lunii va fi potrivită pentru odihnă, vacanță și călătorii.

SCORPION
Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Scorpion anunță, mai întâi, o perioadă foarte bună pentru călătorii în străinătate, iar din 18 august, o perioadă foarte interesantă, cu multe oportunități care pot extinde cercul de prieteni, protectori și colaboratori.
În plan financiar, norocul le surâde după data de 11 august, când Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct în sectorul Banilor din astrograma Scorpionilor.
În plan personal, Luna Plină din 15 august poate aduce motive de împlinire privind viața de familie sau vești bune legate de afaceri imobiliare sau moșteniri.

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii august pentru zodia Săgetător este marcat de revenirea lui Jupiter la mersul direct în data de 11 august. Jupiter, planeta Norocului îi va ajuta pe nativi să își transforme visele în realitate.
Norocul va fi de partea lor și în prima parte a lunii. Mercur va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Săgetătorilor, așa că aceștia vor găsi  resursele financiare necesare pentru orice proiect.
Din 18 august, sunt posibile schimbări pozitive în carieră. De asemenea, horoscopul nu anunță probleme sau provocări în plan sentimental!


CAPRICORN

Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Capricorn anunță, pentru unii nativi, o perioadă cu pasiune și acțiune în plan amoros, iar pentru alții, iubiri neașteptate sau vești-surpriză legate de copii.
Mijlocul lunii poate aduce noi șanse de suplimentarea veniturilor, iar din 18 august, începe o perioadă excelentă pentru călătorii, în special în străinătate.
Mai mult, în jurul datei de 30 august , Capricornii se pot îndrăgosti de o persoană din străinătate sau vor pleca în vacanță cu partenerul de viață și vor reuși să ”revitalizeze” relația.


VĂRSĂTOR

Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte solicitantă la serviciu, multe călătorii în interes profesional sau noi oferte de muncă.
Din 11 august, comunicarea în cuplu va fi favorizată de astre, iar relațiile de colaborare sau de afaceri ale Vărsătorilor vor fi încununate de succes și profit.
În ultima parte a lunii, Vărsătorii vor face achiziții importante pentru casă, iar cei îndrăgostiți se vor gândi serios la întemeierea unei familii.
Cel mai important eveniment va fi Luna Plină din 15 august. Aceasta va avea loc în zodia Vărsător și le va da nativilor puterea de a-și schimba cu adevărat viața.


PEȘTI

Horoscopul lunii august 2019 pentru zodia Pești anunță succes la locul de muncă și relații armonioase cu șefii și colegii, iar, din 11 august, oportunități nesperate pentru cei care își doresc schimbarea carierei.
În plan personal, în prima parte a lunii mulți Pești vor avea parte de declarații sau de clipe romantice petrecute alături de persoana iubită. Din 18 august, viața de cuplu va trece prin schimbări pozitive, iar cei singuri vor avea șanse reale să cunoască persoane cu adevărat interesate să ”construiască” o relație serioasă, de durată. Zile semnificative în acest sens vor fi și 21 sau 30 august.