Horoscop Oana Hanganu pentru sfârșitul anului 2019

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrieHoroscop Oana Hanganu pentru sfârșitul anului 2019. Află ce ți-au pregătit astrele pentru perioada 22-31 decembrie, ulltima decadă a ”Lunii Cadourilor”!

Ultima decadă a lunii decembrie începe cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, eveniment care marchează solstițiul de iarnă. Astfel, Soarele se alătură planetelor Jupiter, Saturn și Pluton, aflate, deja, în Capricorn. Acest așa-numit ”stellium” format în ultima zodie de pământ favorizează schimbările reale, de substanță, pe termen lung.

Schimbări majore anunță și Luna Nouă din 26 decembrie 2019, când va avea loc și o eclipsă de Soare.
Mai mult, a doua zi, Soarele va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, așa că planurile de viitor stabilite în această perioadă se vor transforma în realitate.
De altfel, 27 decembrie este cea mai norocoasă zi din 2019, datorită conjuncției Soare-Jupiter.

În dimineața zilei de 29 decembrie, planeta Comunicării și a călătoriilor, Mercur, va intra în Capricorn, iar în ultima zi din 2019, Mercur va fi în armonie cu Uranus, planeta Surprizelor.

Iată ce anunță horoscopul sfârșitului de an pentru toate zodiile:

 

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-berbecBERBEC
Cu atât de multe planete în sectorul Carierei din astrogramă, ar fi păcat să nu acționezi pentru a obține un job mai bun sau pentru a-ți consolida statutul profesional.
Onorează invitațiile primite pentru că vei întâlni persoane importante sau care „au relații” și acestea te vor ajuta în carieră!
S-ar putea ca veștile bune să vină mai devreme decât crezi sau, dacă te gândești la o afacere pe cont propriu, resursele de care ai nevoie să îți fie oferite de cineva din străinătate. Moș Crăciun există!
Ultima decadă a lunii decembrie va aduce evenimente în care Berbecii se vor convinge că sunt apreciați și respectați de cei din jur. Te vei afla în centrul atenției. Profită de asta!

 

 

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-TAURTAUR
Taurii sunt încurajați de astre să plece în vacanță! Au muncit, destul, tot anul și acum au nevoie de o pauză. Iar o călătorie în străinătate ar putea fi, pentru ei, cadoul ideal de Crăciun. Așa că uită de job, șefi sau colegi și fă-ți bagajele! Dacă nu ai nimic stabilit pentru sărbători, o invitație surpriză de la cineva drag de departe îți va schimba programul.
Iar dacă ai de rezolvat o problemă juridică, ultima decadă a lunii decembrie îți poate aduce soluția cea mai bună sau întâlnirea cu oamenii care pot, cu adevărat, să te ajute.
În plan sentimental, romantismul face minuni, indiferent dacă ești singur sau „ai, deja, pe cineva”.

 

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-GEMENIGEMENI
Ultima decadă a lunii decembrie este frumos „aspectată” în plan relational. Până în ziua de 29 decembrie, Mercur, planeta Comunicarii, se află în sectorul Mariajului din astrograma ta.
De aceasta configurație astrală pot beneficia din plin și relațiile tale cu prietenii sau colaboratorii. Trebuie doar să nu te lași influențat prea mult de Marte aflat in Scorpion și să nu încerci să ai, cu orice preț, ultimul cuvânt.
Banii îți intră în cont și cadourile vin, fără îndoială, pentru că planeta Norocului și Soarele se află în ”casa Banilor altora” din astrograma generală a zodiei.
În plan sentimental, ai noroc, dar și chef de aventură.

 

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-RACRAC
Sfârșitul de an se anunță a fi norocos pentru Raci. În ”casa Mariajului” din astrograma lor se află, din 3 decembrie, planeta Norocului, Jupiter, care va rămâne aici până în decembrie 2020. Iar Jupiter atenuează efectele prezenței lui Saturn în același sector astral.
În cupluri, Saturn a adus evenimente care au pus la încercare răbdarea și încrederea în partener. Pentru cei singuri, Saturn a încetinit, întârziat sau chiar împiedicat găsirea sufletului-pereche.
Dar, de Sărbători, viața Racilor se poate schimba! Iar planeta Iubirii, Venus, dă o mână de ajutor, aducând în viața lor pasiune, dorința de intimitate și de relații „adevărate”.


oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-LEULEU

Leii se conving, acum, de sentimentele partenerului de viață. Îi ajută Venus, planeta Iubirii, care va acționa și în ianuarie, în casa Relațiilor din astrograma lor. Iar cei care încep o afacere în prag de Sărbători, au noroc și acum, și-n anul ce vine.
Sănătatea, este, însă prioritatea multor nativi și, ajutați de grupul de planete aflate în Capricorn, ei pot face schimbări benefice în stilul de viață sau dietă sau, dacă e cazul, pot găsi tratamentul cel mai bun pentru problemele de sănătate.
În Capricorn se află și Soarele, care îi patronează pe Lei. Și tot acolo e și Jupiter, planeta Norocului. Iar asta poate aduce și succes în plan profesional. Deci, dacă vrei o schimbare
în carieră, acum e timpul să acționezi!

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-FECIOARAFECIOARĂ
Fecioarele au parte de iubire și, dacă sunt singure, pot atrage norocul în plan sentimental. În casa Iubirii din astrograma lor se află Soarele și Marele Benefic Jupiter, care atenuează „restricțiile” sau problemele aduse de Saturn, aflat (de 2 ani de zile) în același sector.
Casa Iubirii se referă și la copii, așa că ultima decadă din decembrie poate aduce surprize plăcute în viața nativilor care își doresc să devină părinți.
Fecioarele care au copii vor trăi magia Sărbătorilor alături de cei dragi și dacă există tensiuni „între generații”, acestea pot fi, acum, anulate.

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-BALANTABALANȚĂ
Sfârșitul anului 2019 aduce, pentru Balanțe, șansa unui nou început și mai multă iubire.
Venus, care le patronează, este planeta Iubirii și, din 20 decembrie, se află în sectorul sentimental din astrograma lor. De asemenea, Venus le poate ajuta, acum, pe Balanțe să își pună în valoare creativitatea sau să transforme un hobby într-o afacere profitabilă.
Dar marile schimbări din viața lor sunt legate de casă și de familie.
Deci, acum îți poți cumpăra sau poți vinde o casă, acum ai succes în afaceri de familie sau poți să „te așezi la casa ta”.
Iar dacă nu ai în minte astfel de schimbări, horoscopul sfârșitului de an pune accent pe relațiile cu cei dragi, anunțând sărbători fericite în familie.

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-SCORPIONSCORPION
Scorpionii vor să fie „Moș Crăciun” pentru toate rudele. Venus, planeta Iubirii, se află în casa Familiei din astrograma lor, iar Jupiter, Marele Benefic, în sectorul Comunicării și al călatoriilor.
Iar asta înseamnă că nu vei uita de nimeni din familie și, în limita timpului disponibil, îi vei vizita pe cei dragi sau măcar le vei trimite un cadou sau un mesaj plin de afecțiune.
Ultima decadă a lunii decembrie este potrivită și pentru negocieri, contracte și noi proiecte. Uranus retrograd în sectorul Relațiilor îți recomandă să fii foarte atent cu cine vrei „să pleci la drum”, chiar și în afaceri.

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-SAGETATORSĂGETĂTORII
Săgetătorii primesc bani! Jupiter, planeta Marelui Noroc și patronul lor astral, este, deja, în sectorul Banilor personali încă din 3 decembrie. În felul acesta, Săgetătorii scapă de restricțiile și întârzierile provocate de Saturn, aflat în acest sector. Dar, atenție, în preajma Revelionului, aici va ajunge și Mercur, planeta Comerțului și călătoriilor, care le va spori interesul pentru cumpărături. Nu doar pentru ei, ci mai ales pentru a impresiona pe cineva anume.
În plan sentimental, se anuunță călătorii în doi, seri romantice și declarații. Mulți dintre ei primesc o cerere în căsătorie sau decid că e momentul să își oficializeze relația de suflet. Pentru cei singuri, șansele în iubire vin prin intermediul unei rude sau al unui prieten foarte apropiat. De asemenea, unii Săgetători se întorc la prima iubire.

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-CAPRICORNCAPRICORN
În ultima decadă a lunii decembrie, Capricornii sunt vedetele zodiacului: în semnul lor se află Soarele, alaturi de planetele Jupiter, Pluton, Saturn și Mercur (din 29 decembrie).
Toate planurile lor sunt sprijinite de astre! Tot ce își doresc, pot atrage, acum, în viața lor. Îți dorești mai mulți bani? Venus, Micul Benefic din astroligie, acționează chiar în casa Banilor din astrograma ta! Și îți aduce noroc, dar, atenție, și chef de cumpărături.
Vrei mai multă iubire? Uranus acționează în casa Iubirii și, pentru că e retrograd, poate reactiva, pe neașteptate, o „poveste” din trecut sau poate revitaliza relația de cuplu.

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-VARSATORVĂRSĂTOR
Cu Venus acționând în zodia lor, Vărsătorii au parte de un frumos și norocos sfârșit de an. Venus este planeta Iubirii, deci, dacă vrei să câștigi atenția și inima cuiva anume, ai, acum, toate șansele. Și pentru cuplurile „cu vechime”, Venus este un mesagerul unei perioade plină de afecțiune și de răsfăț.
De partea Vărsătorilor sunt și astrele aflate în zodia Capricorn. Acestea le aduc nativilor puterea de a se detașa de trecut și de a găsi soluții, parteneri sau resurse pentru planurile lor de viitor.
Iar pentru unii Varsatori, Uranus, planeta care îi patronează, poate rezolva, pe neașteptate, o mai veche problemă de familie.

oana-hanganu-horoscop-23-31-decembrie-2019-PEȘTIPEȘTI
Un vechi prieten poate deveni partener de drum lung nu doar în afaceri sau profesie, ci și în plan personal, sentimental. Asta anunță, pentru mulți nativi Pești, conjunctura astrală de la sfârșitul anului 2019.
Pentru alții, astrele au pregătit o perioadă solicitantă, dar plină de distracție și ocazii de a-și extinde cercul de prieteni sau, in funcție de interes, rețeaua profesională.
Internetul poate fi, pentru ei, o sursă de informații, dar tot internetul îi poate ajuta să cunoască mai multă lume.
Iar pentru cei care își doresc să călătorească, nu vor lipsi nici ocaziile, dar nici resursele.
Un fost partener sau un prieten cunoscut pe internet le poate face o invitație-surpriză în acest sens.