Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu dragostea, de Sărbători

oana-hanganu-horoscop-cum-stai-cu-dragostea-de-sarbatoriHoroscop Oana Hanganu:  Venus, planeta Iubirii se află în  în zodia Vărsător!
Află cum stai cu dragostea, de Sărbători!
De Sărbători, Venus, planeta Iubirii, se află în Vărsător, zodie care pune preț pe prietenie, socializare și libertate, inclusiv în relații. Venus în Vărsător înseamnă, pentru unii, detașare emoțională, iar pentru alții, interes pentru persoane originale, speciale.
Unii vor căuta un partener care să le fie, mai întâi de toate, prieten de nădejde, iar alții vor fi tentați să transforme o veche prietenie într-o poveste de iubire.

Află cum te influențează Venus în Vărsător și cum stai cu dragostea, de Sărbători!

BERBEC
Pentru Berbeci, Venus în Vărsător înseamnă în primul rând relații armonioase cu prietenii și dorință de sociałizare. Astrele spun că, de Sărbători, nu vei sta prea mult pe acasă și asta e o decizie foarte bună pentru că îți poți întâlni ”jumătatea” într-un club, la o petrecere sau ”la recomandarea” unui prieten.
Dacă ai o relație și trebuie să alegi între ”o seară în doi” și o ieșire în oraș cu prietenii, vei fi mai interesat de a doua variantă. Dar, cum Marte, planeta care te patronează, se află în zodia Scorpion, vei găsi și timp. și energie pentru un plus de pasiune în cuplu.

TAUR
Venus în Vărsător îți amplifică farmecul personal și te ajută să fii în centrul atenției, dar îți recomandă să nu grăbești lucrurile, să vezi dincolo de aparențe și să nu primești în viața ta decât persoane care îți inspiră încredere. Cu toate acestea, s-ar putea să fii tentat să faci primul pas atunci când cineva îți stârnește interesul și să nu renunți prea ușor în cazul în care nu ți se răspunde cu acceași monedă.
Dacă ai, deja, o relație, vei face planuri de viitor împreună cu persoana iubită și vei pune preț pe maturitate și responsabilitate.

GEMENI
O iubire de peste mări și țări îți poate schimba viața, acum, de Sărbători. Venus se află în ”casa Străinătății” din astrograma ta și, dacă ești singur, asta poate însemna și o vacanță ”peste hotare”, în timpul căreia îți întâlnești sufletul-pereche. Sau te poți îndrăgosti de o persoană care călătorește mult sau studiază în altă țară.
Dacă ai, deja, o relație, vei pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită sau veți descoperi lumea împreună într-un mod mai prozaic, testând bucătăria unei țări care vă intersează sau, de ce nu, începând să învățați o limbă străină ori vizionând filme documentare legate de diverse culturi și ținuturi.

RAC
Venus în Vărsător îți poate aduce o relație intensă, cu sentimente profunde amestecate cu gelozii și suspiciuni, o relație în care atracția fizică este cea care contează mai mult decât orice. Îți poate aduce, de asemenea, o relație cu cineva bogat sau generos, dornic să te răsfețe cu daruri, în semn de iubire.
Dacă ai, deja, o relație, vei oferi și vei pretinde dovezi de iubire, dar s-ar putea să fii și posesiv, și gelos riscând, din acest motiv, să devii obositor.
Un avertisment vine și de la planeta Marte, care se află, acum, în sectorul Iubirii din astrograma ta: când e vorba de gelozie, ”ce e prea mult strică”!

LEU
Pentru Lei, se anunță ”vremuri senine” ! Venus, planeta Iubirii, se află în sectorul Mariajului din astrograma lor. Iar asta înseamnă afecțiune și înțelegere în cuplu, dar și noroc pentru cei care vor să se căsătorească. Dacă ai, deja, o relație, astrele anunță sărbători fericite!
Sărbători cu noroc pot avea și Leii singuri pentru că Venus în Vărsător este de partea lor. Acum ei își pot întâlni viitorul partener de viață. S-ar putea ca, la început, să fie vorba doar de o simpatie reciprocă, urmată de o prietenie, iubirea înfiripându-se în timp.
Venus în Vărsător poate anunța și transformarea unui parteneriat profesional, de afaceri, într-o poveste de iubire.

FECIOARĂ
Fecioarele, perfecționiste și greu de mulțumit, sunt, în această perioadă, mai atente la dorințele și nevoile partenerului de viață. Asta nu înseamnă că vor renunța la critici, dar vor ”condimenta” relația cu ”atenții”, cu gesturi mărunte, cu grija față de persoana iubită. Totuși, ar fi bine să nu renunțe nici la declarații și să profite de orice ocazie pentru a-și lăuda, încuraja și motiva partenerul.
Pentru nativii singuri, Venus în Vărsător poate aduce întâlniri cu persoane generoase, care se implică în acte de caritabile. Dacă nu ai o relație, o astfel de persoană îți cucerește inima, de Sărbători. Sau te poți îndrăgosti de cineva care are nevoie, într-un fel sau altul, de ajutorul tău.

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, de Sărbători: Venus, planeta Iubirii, se află în ”casa Iubirii” din astrograma zodiei! Deci, relația de cuplu se află sub o stea norocoasă și eventualele tensiuni (în special din cauza banilor) pot fi, mult mai ușor anulate sau evitate.
Pentru cei singuri, perioada este, de asemenea norocoasă. Balanțele își pot întâlni, acum, sufletul-pereche, dar nu se vor grăbi să își exprime sentimentele și vor păstra un soi de detașare care le va permite să analizeze totul și să ia cea mai bună decizie, la momentul potrivit. Venus este planeta care le patronează pe Balanțe și, aflată în Vărsător, poate aduce schimbări importante în viața acestora.

SCORPION
Scorpionii se vor bucura de fiecare clipă petrecută alături de partener și vor prefera liniștea de acasă. Venus în Vărsător îi face mai ”gospodari”, mai dispuși să se implice în treburile casnice, să îți ajute partenerul, în semn de afecțiune.
Scorpionii singuri simt, acum, mai mult decât oricând, nevoia de a avea o relație, o familie, un cămin. Iar Venus îi poate ajuta să își întâlnească marea iubire și să înceapă o poveste frumoasă, în care accentul se va pune pe stabilitate, implicare și fidelitate. S-ar putea, însă, ca unii nativi să aibă mai multe ”oportunități sentimentale” și ar trebui să nu se grăbească, pentru a fi siguri că fac cea mai bună alegere.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii fac declarații și, dacă în cuplu există tensiuni mocnite, sunt gata să își asume toată vina și să promită luna de pe cer. Fac și daruri, mai ales că ”stau bine” cu banii și vor să impresioneze pe toată lumea. Și s-ar putea ca strategia lor să dea roade.
Cei care au parte de o relație stabilă și armonioasă, vor avea parte și de sărbători magice alături de persoana iubită, indiferent dacă vor pleca în vacanță împreună sau vor avea casa plină de oaspeți.
Săgetătorii singuri nu-și plâng de milă niciodată și nu vor face asta nici de Sărbători. Vor ieși în lume, vor fi ”șarmanți” și cuceritori și se vor distra pe cinste.

CAPRICORN
Capricornii au noroc de Sărbători și, dacă vor să atragă Iubirea în viața lor, vor ști ce să aleagă. Persoana care le poate stârni interesul nu poate fi oricine, nu poate arăta oricum și ”nu are voie” să facă remarci nepotrivite sau glume nesărate. Iar cei care caută doar o aventură sunt imediat ”detectați” și n-au nicio șansă pentru că nativii Capricorn nu-și pierd timpul și vor relații serioase.
Capricornii care au, deja, o relație, oferă partenerului Sărbători de neuitat. Venus în Vărsător îi încurajează să aleagă cele mai extravagante locuri pentru vacanță și cele mai valoroase cadouri.

VĂRSĂTOR
Cu Venus în zodia lor, Vărsătorii singuri vor ști să atragă atenția persoanelor de care sunt interesați pentru că arată bine, sunt eleganți și siguri pe ei. Chiar dacă își doresc o relație, nu-și fac iluzii că își găsesc partenerul ideal chiar acum, de Sărbători, ”se lasă duși de val” și ”trăiesc clipa”. Dar s-ar putea ca mulți dintre ei să își dea seama, peste nu mult timp, că idila de Crăciun sau de Revelion este, de fapt, o mare iubire.
Vărsătorii care au, deja, o relație, sunt tandri și generoși, dar au nevoie de ”spațiu” și timp doar pentru prieteni, și acum, de Sărbători. Le place să fie răsfățați de partener dar nu și ”sufocați” de acesta.

PEȘTI
Peștii care nu au o relație trebuie să fie atenți în această perioadă. S-ar putea ca un partener din trecut să încerce să se întoarcă în viața lor și, pentru a nu fi singuri, nativii ar putea fi tenați să accepte ”ramura de măslin”, cu toate riscurile.
Alți nativi singuri se pot îndrăgosti de persoane femecătoare, dar cu multe secrete. Ar fi bine să nu idealizeze pe nimeni și să nu-și facă iluzii prea devreme.
Pentru Peștii care au, deja, o relație Venus în Vărsător aduce romantism, afecțiune și, dacă e cazul, împăcare. Dar e bine ca nativii să nu mai pună dorințele partenerului pe primul plan. Sau măcar să încerce asta.