Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Balanta

oana-horoscop-2020-BALANTAHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Balanta.
Horoscopul 2020 pentru zodia Balanta este dominat de prezenta planetelor Saturn si Pluton in zodia Capricorn, planete care, in ultimii ani, au adus tot felul de provocari in viata de familie a nativilor sau provocari legate de casa ori de afaceri sau patrimoniu personal.

Din fericire, in 2020, in Capricorn se afla si planeta Jupiter, considerata, in astrologie, planeta Norocului. Jupiter le va ajuta pe Balante sa isi imbunatateasca relatia cu rudele, sa isi cumpere o casa, sa inceapa o afacere de familie sau sa rezolve probleme legate de mosteniri.

De asemenea, Jupiter le va ajuta pe Balantele care vor sa isi intemeieze o familie, dar si pe cele care vor sa isi extinda familia, devenind parinti.
Contextul astral al anului poate anunta si schimbari in structura si dinamica familiei aduse, de exemplu, de decizia unor Balante de a reveni in casa parinteasca sau de decizia parintilor de a se muta impreuna cu acestea.

In ceea ce priveste resursele financiare, Balantelor li se recomanda sa fie foarte atente la cheltuieli, in special la cele legate de casa.
Uranus, planeta Surprizelor, aflata in ”casa Banilor altora” din astrograma lor, le poate aduce sanse nesperate de a primi banii necesari pentru a incepe o afacere, pentru a-si renova casa ori pentru a-si schimba locuinta.
Uranus poate anunta si schimbari extraordinare privind veniturilor pe care le incaseaza partenerul de viata.
Si, s-ar putea ca Jupiter ( o planeta a norocului dar si a exagerarii) sa sporeasca si apetitul pentru cheltuieli sau investitii riscante!

Dar anul 2020 poate aduce schimbari si in cariera pentru ca planeta Neptun, aflata in sectorul Profesiei din astrograma Balantelor va fi in armonie cu Marele Benefic Jupiter. Acest aspect anunta si schimbari pozitive in planul sanatatii pentru nativii care s-au confruntat in ultimii ani cu astfel de probleme (in astrograma, sectorul Profesiei si cel al Sanatatii ocupa acelasi segment).

Si, cum Balantele sunt patronate de planeta Venus, transitul acesteia va marca, de asemenea, horoscopul general al zodiei.
Venus se va afla in casa Iubirii in prima jumatate a lunii ianuarie, anuntand sanse in plan sentimental pentru nativii singuri, dar si relatii excelente cu copiii, pentru nativii care sunt, deja, parinti.
In februarie, Venus poate aduce schimbari pozitive in cuplu sau, petru nativii singuri, intalnirea cu viitorul partener de viata.
Frumoasa va fi si luna noiembrie, cand planeta Venus se va afla chiar in zodia Balanta, ajutandu-i pe nativi sa atraga mai multa iubire in viata lor.