Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Capricorn

oana-horoscop-2020-CAPRICORNHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Capricorn.

Horoscopul 2020 pentru zodia Capricorn anunta un an deosebit de important pentru nativi, cu mari schimbari in plan personal. Horoscopul general al anului este dominat de prezenta planetelor Pluton, Saturn si Jupiter in zodia Capricorn.
Pluton, planeta Transformarii, se afla aici din 2008, iar Saturn, lordul karmei si patronul zodiei, din 2017. Pluton le-a cerut multor nativi Capricorni sa renunte la anumite persoane, relatii si situatii, sa isi schimbe viata si felul de a fi, iar toate acesta au fost adevarate incercari pentru ei.

Ultimii ani au fost provocatori pentru multi nativi, dar din 3 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter este ”de partea lor” si le poarta noroc.
De parea lor este si planeta Neptun aflata in Pesti, care va fi in armonie cu planetele din Capricorn si ii indeamna pe nativi sa tina cont de intuitie atunci cand iau decizii legate de viata lor personala sau de cei farte apropiati.

Iar Jupiter ii va ajuta sa isi transforme dorintele in realitate! Nu va fi vorba numai de noroc. Va conta si gradul de implicare, pasii concreti pe care Capricorii ii vor face pentru a-si atinge ”obiectivele”.

Uranus aflat in zodia Taur va fi un alt aliat pentru Capricorni. Uranus actioneaza acum in sectorul iubirii din astrograma Capricornilor si le poate aduce povesti neasteptate de iubire, aventuri, dar si intalnirea cu oameni extraordinari, care vor sti sa ii motiveze si ii vor incuraja sa isi exprime creativitatea.

Uranus va aduce si schimbari in relatia cu copiii nativilor (de exemplu copiii vor dori mai multa independenta) iar pentru Capricornii care nu isi doresc neaparat sa devina parinti, vesti mari in acest sens pot veni pe easteptate.

Dar important este si tranzitul lui Marte, o planeta rapida, care aduce energie,ambitie si  abilitatea de a utiliza orice resuse pentru a atinge un obiectv.
Pana la jummatatea lui februarie, Marte aflat in Sagetator va grabi rezolvarea unor probleme din trecut, probleme care nu mai pot fi amanate, ii va ”forta” pe Capricorni sa ia decizii drastice si sa renunte, daca e cazul, la cineva sau ceva si, in acelasi timp, ii va ajuta sa isi faca planuri realiste pentru viitor.

Marte va intra apoi in zodia Capricron si le va aduce nativilor vitalitate, energie, curajul de a lua deciziile necesare, chiar daca asta ii afecteaza pe altii.

La sfarsitul lunii martie, Marte va ajunge in Varsator si, timp de 6 saptamai, va actiona in casa Banilor din astrograma Capricornilor. Atunci le va aduce atat oportunitati reale de castig, cat si tentatii si cheltueli.
Din fericire, in prima parte a lunii aprilie, si Saturn, profesorul zodiacului va intra in Varsator si ii va ajuta pe Capricorni sa nu ia decizii nerealiste sau sa nu-si asume riscuri prea mari in afaceri si tranzactii, investitii sau simple chletuieli casnice.

In mai si iunie, viata Capricornilor va fi influentata de prezenta planetelor Marte si Neptun in zodia Pesti. Atunci, multi nativi vor lua cele mai bune decizii bazandu-se pe intuitie, vor fi mai interesati de spiritualitate si religie si vor reusi ca, prin generozitatea lor, sa schimbe viata multor altor oameni. Iar asta nu va ramane nerasplatit de destin.

In a doua parte a anului, Marte se va afla in Berbec si va indrepta atentia Capricornilor spre familie pentru ca va actiona in sectorrul Casei si al familiei din astrograma lor. Exista si un risc detensiuni in familie adus de acest tranzit, dar si sansa de a rezolva probleme patrimoniale sau de a face schimbari concrete in locuinta.