Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Fecioara

oana-horoscop-2020-FECIOARAHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Fecioara.
Horoscopul 2020 pentru zodia Fecioara anunta schimbari pozitive in viata sentimentala a Fecioarelor singure, impliniri in viata de cuplu pentru nativii care au deja ”pe cineva”, dar si schimbari in relatia cu copiii.

Prezenta planetelor Saturn si Pluton in zodia Capricorn a insemnat, pentru multe Fecioare, destule provocari in plan personal, in ultimii ani.
Unele au fost dezamagite in dragoste, altele nu si-au gasit sufletul pereche, iar pentru altele, dorinta de a avea copii a ramas doar un vis frumos.
In 2020, lucrurile se vor schimba in bine. Asta anunta Marele Benefic Jupiter care a intrat in aceeasi zodie, Capricorn, la inceputul lui decembrie 2019.

Asa ca in 2020, sansa le va surade nativilor Fecioara si in plan sentimental, dar si in plan profesional, in special daca sunt pasionate de ceea ce fac, daca lucreaza in domenii in care isi pot pune in valoare creativitatea sau au un hobby care poate deveni, acum, importanta sursa de venit.
Dar schimbarile nu se vor produce peste noapte, vor fi profunde si pe termen lung.

Schimbari anunta si Uranus, aflat in zodia Taur si in ”casa Strainatatii” din astrograma Fecioarelor. Asta inseamna ca multe Fecioare se vor indragosti de persoane care locuiesc in strainatate sau isi vor intalni jumatatea in timp ce calatoresc in alta tara.
Pentru alti nativi, Uranus in Taur poate insemna rezolvarea unor probleme legale sau, legat de viata personala, oficializarea relatiei, decizie care ii va lua prin suprindere pe apropiati.

Exista insa si o averizare care vine de la planeta Neptun, aflata in sectorul Mariajului: ar fi bine ca Fecioarele indragostite sa reziste tentatiei de a-si face planuri de viitor prea devreme, daca isi intalnesc marea iubire in a doua parte a anului.

Viata sentimentala a Fecioarelor va fi influentata in mod pozitiv si de tranzitul planetei Iubirii, Venus, prin casa Mariajului (in luna februarie) si apoi chiar prin zodia lor (in luna octombrie).

In plan financiar, sansa le poate surade in primavara, cand banii le pot intra in cont datorita unor colaborari avantajoase, dar si in luna noiembrie, cand Micul Benefic Venus le va tranzita sectorul financiar din astrograma.

Pentru Fecioare, important va fi, in 2020, si tranzitul planetei Mercur care le patroneaza zodia. Horoscopul general le recomanda sa evite luarea unor decizii importante atunci cand Mercur este retrograd (a doua jumatate a lunii februarie, a doua jumatate a lunii iunie si sfarsitul lui octombrie).