Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Gemeni

oana-horoscop-2020-GEMENIHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Gemeni.
Horoscopul 2020 pentru zodia Gemeni anunta un an important in plan financiar. Prezenta Marelui Benefic Jupiter in Capricorn, alaturi de Pluton si Saturn inseamna oportunitati financiare extrordinare, afaceri si colaborari profitabile, dar si parteneri generosi, bogati si norocosi.

Planetele din Capricorn actioneaza in ”casa Banilor altora” din astrograma generala a Gemenilor, ajutandu-i si pe nativii care au nevoie de credite sau de alt fel de finantari pentru a-si sustine proiectele si ideile.

Din 23 martie si pana la inceputul lunii iulie, Saturn se va afla in zodia Varsator, actionand in ”casa Strainatatii” din astrograma Gemenilor.
Pentru multi nativi, asta inseamna un job foarte bine platit in strainatate sau intr-o companie straina, dar care presupune foarte multa munca si foarte multe responsabilitati.
Acest tranzit ii pregateste pe Gemeni pentru marile schimbari ce vor veni in viata lor in 2021, cand multi nativi vor alege alta tara nu doar din motive profesionale, ci si pentru ca vor dori sa se stabileasca sau sa isi intemeieze o familie acolo.

Pana atunci, interesant va fi si tranzitul lui Marte, planeta care ii ajuta pe Gemeni sa aiba destula energie pentru multele lor proiecte de care le place sa se ocupe.
Iar in ianuarie si in prima jumatate a lunii februarie, Marte va actiona in sectorul Relatiilor din astrograma Gemenilor. Marte ii va ajuta sa faca primul pas in relatiile de orice fel care ii intereseaza si, in cazul unor noi colaborari, sa impuna regulile.

In martie, Marte va ”condimenta” viata amoroasa a nativilor, iar in mai si iunie, ii va motiva pe Gemeni sa faca schimbri in viata profesionala, dar si sa isi schimbe stilul de viata, optand, de exemplu, pentru mai multa miscare in aer liber.

Dar cea mai importanta va fi prezenta planetei Marte in zodia Berbec, in a doua jumatate a anului. Marte ii va ajuta pe Gemeni sa aleaga corect momentul actiunii, strategia si echipa sau partenerul de dialog pentru a-si atinge obiectivele.
Perioada va fi foarte intensa si pentru Gemenii care vor sa isi extinda reteaua de prieteni si colaboratori sau vor sa lucreze in domenii legate de internet sau in sfera militara.

In plan sentimental, importanta va fi prezenta planetei Iubirii in casa Iubirii din astrograma lor, in luna noiembrie, cand  Gemenii isi pot intalni sufletul pereche sau pot retrai magia de la inceputul relatiei alaturi de actualul partener.
Frumoasa va fi si a doua parte a lunii decembrie, cand Venus se va afla in sectorul Mariajului din astrograma lor.

Dar cea mai importanta va fi prezenta planetei Venus in zodia lor, timp de 4 luni de zile! Din aprilie si pana in august, Venus se va afla in zodia Gemeni si va schimba, in bine, viata multor nativi, chiar daca le va cere sa renunte la anumite relatii sau atitudini, la ”trecut” sau la situatii care nu le mai sunt de folos.

Si, pentru ca sunt patronati de Mercur, sigur ca si tranzitul lui Mercur va fi foarte important in horoscopul 2020 pentru Gemeni. De exemplu, in luna mai, Mercur se va afla chiar in zodia lor si ii va ajuta sa ia decizii intelepte, iar in iunie, iulie si august, Mercur va actiona in sectorul Banilor din astrograma lor.