Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Leu

oana-horoscop-2020-LEUHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Leu.
Horoscopul 2020 pentru zodia Leu este marcat de prezenta planetelor Pluton, Saturn si Jupiter in zodia Capricorn, care anunta schimbari importante in plan profesional sau schimbari legate de sanatate ori de rutina zilnica si stilul de viata.

Jupiter se afla in acest sector din decembrie 2019 si va ramane aici pana la sfarsitul lui 2020. Rolul lui este de a atenua efectele planetelor Pluton si Saturn fie in domeniul carierei (de exemplu, multi nativi si-au pierdut locul de munca sau si-au gasit cu greu, un job sau jobul nu e bine platit etc) , fie in domeniul sanatatii (de exemplu, unii Lei se confrunta cu o problema de sanatate din 2017 sau chiar din 2008 si abia acum, in 2020 vor reusi sa o rezolve).
Si, cum este Marele Benefic din astrologie, Jupiter le aduce Leilor sanse nesperate si solutii miraculoase.

Un alt aliat este Uranus, planeta surprizelor. Uranus, aflat acum in Taur, poate aduce schimbari drastice in cariera, in statutul pe care nativii il au in societate sau schimbari in relatia cu persoane cu putere de decizie.

Un aliat le poate fi si Marte, planeta Actiunii care, la inceput de an va intra in zodia Sagetator si va influenta casa Iubirii si a copiilor, dar si casa Creativitatii din astrograma Leilor. Astfel, inceputul de an va fi excelent pentru Leii care lucreaza in domenii ce le pun creativitatea in valoare sau care isi transforma un hobby in profesie.

De la mijlocul lui februarie, Marte se va alatura planetelor din Capricorn, sporind ambitia Leilor si entuziasmul si curajul de a face schimbari insemnate, cum ar fi cele legate de domeniul de activitate, program de lucru sau chiar localitatea in care muncesc.
Dar tot Marte ii poate face impulsivi si nerabdatori si exista riscul ca multi nativi sa faca presiuni pentru a obtine o promovare e care cred ca o merita inainte ca sefii sa fie convinsi de asta.
De asemenea, perioadacu Marte in Capricorn le cere Leilor sa acorde o mai mare atentie sanatatii.

In aprilie, Marte va intra in Varsator si va influenta relatiile Leilor cu cei din jur.
Aici va ajunge si Saturn care va pune accent pe maturitate, responsabilitate si seriozitate in relatii. Parteneriatele se vor ”lega” mai greu, dar cele care vor trece proba lui Saturn, vor fi nu doar de durata si solide, ci si de succes si profitabile.

In iunie, Marte va sprijini eforturile si demersurile Leilor interesati de cariera si de consolidarea stutului in comunitate, iar de la sfarsitul lui iunie pana in ianuarie 2021, atentia Leilor se va indrepta spre ”scoala”, studii, perfectionare profesionala, dar si spre relatii cu persoane din strainatate .

Sentimental, perioade norocoase vor fi:
-luna septembrie (in special ultimele 3 saptamanai) – Venus, planeta Iubirii, se va afla in zodia Leu si ii va ajuta pe nativi sa atraga mai multa iubire in viata lor, iar in decembrie, Venus se va afla in sectorul iubirii din astrograma lor, aducand noroc in dragoste si multe impliniri.