Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Rac

oana-horoscop-2020-RACHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Rac.
Horoscopul 2020 pentru zodia Rac este marcat de prezenta planetelor Pluton, Saturn si Jupiter in Capricorn, adica in sectorul Relatiilor si parteneriatelor din astrograma Racilor.  Jupiter va ameliora provocarile pe care Pluton (din 2008) si Saturn (din 2017) le-au adus in mariajul multor Raci sau in relatiile lor de afaceri.

Pentru unii Raci, Pluton in Capricorn a insemnat pierderea unui partener, pentru altii, pierderea unei afaceri, a unui contract, iar din 2017, Saturn a pus pe umerii multor nativi mai multe resonsabilitati fata de partenerul de viata.
Dar acum Jupiter ”e de partea lor”.

Important de stiut este faptul ca intre 23 martie si 1 iulie, Saturn va ajunge in Varsator si va pune accent pe resposabilitatile pe care Racii le au fata de bugetul comun in familie, fata de resursele financiare ale partenerului sau fata de resursele comune dintr-un parteneriat de afaceri.
De asemenea, unii Raci isi pot gasi acum un job care sa le ofere ocazia de a administra resursele altor persoane sau resursele unor companii.
In acest sector va ajunge si Marte la sfarsitul lunii martie si, timp de o luna, le va cere Racilor sa nu actioneze impulsiv si sa verifice toate informatiile inainte de a lua orice decizie.

Un alt aliat va fi Neptun aflat in zodia Pesti care va amplifica intresul Racilor pentru spiritualitate si ii va ajuta sa isi (re)gaseasca linistea, armonia interioara sau, dupa caz, calea adevarata in viata.

Neptun le va amplifica intuitia Racilor si ii va ajuta in relatiile cu cei din jur, chiar si in situatii oficiale, legale sau administrative. Nativii vor ”sti” cum sa ii abordeze pe oameni, vor evalua corect reactiile acestora, vor sti sa transmita exact mesajul dorit.

Si, pentru ca Neptun se afla acum in casa Strainatatii din astrograma Racilor, s-ar putea ca multi nativi sa se mute in strainatate sau macar sa ia in calcul aceasta optiune pentru viitor.

Uranus in Taur va fi un alt aliat pentru Raci pentru ca va actiona in sectorul Prietenilor, retelelor, planurilor pe termen lung. Uranus in Taur poate insemna, pentru multi Raci, si puterea de adaptare la schimbarile neprogramate. Poate aduce solutii neasteptate, ajutor nesperat, schimbari greu de calculat pe termen lung.

In plan sentimental, suprize frumoase poate sa aduca si Venus, planeta Iubirii, care, in ultima parte a lunii noiembrie si prima parte a alui decembrie, va actiona chiar in casa Iubirii din astrograma Racilor.

Dar cele mai importante evenimente astrale din 2020 vor fi, pentru ei, Luna Plina din ianuarie si Luna Noua din iulie, doua momente care vor aduce mari schimbari pentru fiecare nativ.

Si la fel de importanta va fi prezenta Nodului Nord in zodia Rac, pana la inceputul lunii mai. Aflat in zodia lor, Nodul Nord le cere Racilor sa invete sa se concetreze mai mult pe propriile dorinte, pe propriile nevoi si pe propria viata si sa nu mai incerce sa rezolve problemele altora cu orice pret.