Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Sagetator

oana-horoscop-2020-SAGETATORHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Sagetator.
Horoscopul 2020 pentru zodia Sagetator este marcat de prezenta planetei Jupiter in zodia Capricorn, alaturi de Pluton (planeta Transformarii) si Saturn (profesorul zodiacului).
Jupiter este planeta Norocului, a expansiunii si optimismului, dar si a exagerarii si ii patroneaza pe Sagetatori. In 2020, Jupiter le va aduce sanse de castig, dar si tendinta de a exagera cu cheltuielile.

Protejati de astre vor fi Sagetatorii care si-au invatat lectia adusa de Saturn in ultimii 2 ani, cand li s-a cerut mai multa maturitate si responsabilitate ”in relatia” cu banii.

Un alt aliat astral va fi, pentru Sagetatori, planeta Actiunii, Marte. Aceasta se va afla in zodia Capricorn in a doua jumatate a lui februarie si in luna martie. Atunci, Sagetatorii pot concura cu succes pentru un job bine platit sau isi pot lansa o afacere pe cont propriu.
De altfel, afaceri sau colaborari profitabile ar putea incepe Sagetatorii si in ianuarie, cand Mercur, planeta comunicarii si afacerilor, se va afla in sectorul Banilor personali din astrograma lor.

Mercur este planeta care le patroneaza relatiile cu cei din jur, indiferent daca e vorba de mariaj sau de relatii de afaceri sau profesionale, iar tranzitul acesteia va fi deosebit de important in anul 2020.
In aprilie, Mercur ii va ajuta sa isi exprime foarte convingator sentimentele sau sa intalneasca pe cineva special de care sa se indragosteasca, in timp ce vor lua parte la un eveniment profesioinal sau vor fi ”la drum”.

Dar perioadele cu Mercur retrograd vor fi provocatoare pentru parteneriatele Sagetatorilor. Atunci li se recomanda prudenta si amanarea deciziilor importante.
Mercur va fi retrograd in a doua jumatate a lunii februarie, in a iulie si in ultima parte a lunii octombrie.

O alta averizare vine din partea lui Neptun, aflat in zodia Pesti si in sectorul Carierei din astrograma Sagetatorilor. Acestora li se recomanda sa aiba pretentii si asteptari realiste atunci cand negociaza un contract de munca sau atunci cand vor sa incheie o afacere.
Nici asumarea unor responsabilitati exagerate pentru a obtine un anumit job sau pentru a-si consolida statutul in firma nu este recomandata pentru ca, in timp, toate acestea vor tensiona atmosfera in familie!

Sentimental, norocul le surade in februarie si in aprilie-august. I
n februarie, Venus le poate aduce intalnirea cu sufletul pereche, iar in lunile aprilie-august, Sagetatorii singuri vor dori sa isi intalneasca jumatatea iar cei care indragostiti vor dori sa isi oficializeze relatia.
Pentru cupluri, a doua jumatate a lunii mai si luna iunie pot veni cu provocari si cu nevoia de a clarifica situatii conflicuale mai vechi.