Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Scorpion

oana-horoscop-2020-SCORPIONHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Scorpion.
Horoscopul 2020 pentru zodia Scorpion este marcat de prezenta planetelor Saturn, Pluton si Jupiter in zodia Capricorn. Pluton, planeta Transformarii, care ii patroneaza pe Scorpioni, se afla in Capricorn din anul 2008, iar Saturn, lordul Karmei, din 2017.

Asta inseamna ca, in ultimii ani, viata multor Scorpioni nu a fost foarte usoara. Unii dintre ei au suferit pierderi in plan personal, altii au depus mari eforturi pentru a obtine sau, dupa caz, pentru a pastra ceea ce le apartine de drept. Iar altii au trecut prin perioade de transformare sau au avut probleme de sanatate, dar au renascut din propria cenusa.

Din 3 decembrie 2019, in Capricorn se afla si Jupiter, Marele Benefic din astrologie, iar asta inseama un puternic sprijin astral pentru Scorpioni. Jupiter le aduce optimism si noroc, succes in afaceri si in cariera, comunicare excelenta cu cei din jur, calatorii si vesti bune.

Vesti bune le aduce si Marte, a doua planeta care patroneaza semnul Scorpionului. Din 3 ianuarie, Marte se va afla, timp de 6 saptamani, in zodia Sagetator si in casa Banilor din astrograma Scorpionilor. Marte este planeta Razboiului si planeta Actiunii si ii va ajuta pe Scorpioni sa lupte -cu succes – pentru interesele lor, sa obtina mai multi bani, sa inceapa noi proiecte profitabile.

Luna aprilie va fi o luna foarte buna pentru Scorpionii care trebuie sa ”lupte” pentru interesele familiei, iar in mai, Marte (care este si planeta Pasiunii) poate aduce mai mult dinamism in viata sentimetala a nativilor.

In a doua jumatate a anului, Marte va fi in miscare retrograda, asa ca e bine ca Scorpionii sa profite de oportunitatile aduse de astre si destin in primele 6 luni din 2020.

Anul 2020 este dominat si de prezenta planetei Uranus in zodia Taur, prezenta care poate insema schimbari in colaborarile profesionale, noi parteneri de afaceri, dar si schimbari in relatia de cuplu sau in atitudinea partenerului de viata (de exemplu, acesta va dori sa aiba mai multa libertate).
Pentru nativii singuri, Uranus in Taur poate insemna interes pentru persoane pe care altadata le-ar fi ignorat. Sau poate anunta o relatie ”la distanta”.

In plan sentimental, luna martie va veni cu armonie in cuplu si noroc in dragoste pentru nativii singuri.
Norocoasa va fi si ultima parte a lui noiembrie, dar si in luna decembrie astrele vor fi de partea lor.

Financiar, in afara de inceputul de an, astrele anunta o perioada foarte norocoasa la sfarsitul anului, cand micul Benefic Venus se va afla in casa Banilor din astrograma Scorpionilor.