Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Taur

oana-horoscop-2020-TAURHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Taur.
Horoscopul zodiei Taur pentru anul 2020 este marcat de prezenta planetei Uranus chiar in acest semn, dar si de aspectele armonioase pe care Uranus le formeaza cu planetele Saturn, Pluton si Jupiter din Capricorn (o zodie de pamant, la fel ca Taurul, care pune pret pe stabilitate si realism).

Uranus ”provoaca” schimbari majore in viata Taurilor si multi dintre ei vor lua cele mai bune decizii atunci cand vor asculta de intuitie, de ”glasul inimii” sau de un ghid spiritual.

Iar Uranus este, asa cum spuneam, in armonie cu planetele din Capricorn, semnificativa fiind prezenta lui Jupiter, Marele Benefic.
Astfel, in 2020 multi Tauri pot rezova probleme juridice, altii pot calatori in locuri in care nu s-ar fi gandit ca vor ajunge sau in urma unor invitatii primite pe neasteptate, iar altii decid, spre surprinderea celor din jur, ca e mai bine sa se mute in alta tara.

Prezenta planetelor Saturn, Pluton si Jupiter in Capricorn poate aduce interes pentru studiu sau spiritualitate, pentru istoria altor popoare, pentru presa ori pentru publicarea unor carti.

Iar pentru Taurii care isi cauta sufletul pereche, contextul astral al anului 2020 poate anunta o casatorie-surpriza cu o persoana care apartine altei religii sau care locuieste in strainatate.
Astfel de oportunitati pot sa apara in special la sfarsitul anului, cand planeta Iubirii, Venus, se va afla in sectorul Mariajului din astrograma Taurilor.

Tranzitul lui Venus este foarte important pentru horoscopul Taurilor pentru ca aceasta planeta le patroneaza zodia.
In martie, Venus ii va ajuta sa atraga mai multa iubire in viata lor. La fel si in luna octombrie.
Iar in vara, ii va ajuta sa castige mai multi bani (Venus este si planeta care ”raspunde” de relatia noastra cu banii).

Important este, in horoscopul 2020 pentru zodia Taur, si tranzitul planetei Marte care patroneaza casa relatiilor din astrograma lor. In plus, Marte este, pentru orice semn zodiacal, planeta care aduce energie, ambitie, curaj.
Iar in ianuarie, Marte ii va ajuta pe Tauri sa isi revigoreze relatia de cuplu sau sa inceapa o afacere cu partenerul de viata.
Iar daca vor sa obtina un credit, trebuie sa aiba nu doar toate actele pregatite, ci si foarte mult tact si realism. Tact in relatia cu functionarii bancari, iar realism in stabilirea sumei pe care o pot imprumuta, pentru a nu se trezi cu probleme financiare mai tarziu.

De la sfarsitul lui marte si pana in ultima parte a lunii mai, Marte ii va ajuta pe Taurii care vor sa faca schimbari in cariera. In special pe cei care vor sa obtina o promovare sau sa inceapa ori sa isi dezvolte propria afacere.

In a doua jumatate a anului, Marte se va afla in zodia Berbec, deci timp de 6 luni de zile va influenta casa a12-a din astrograma Taurilor. Iar asta inseamna, pentru unii Tauri, o perioada provocatoare, cand legaturile cu trecutul trebuie taiate pentru a face loc unei noi relatii, unui nou stil de viata, unei noi cariera, unui nou inceput.

Pentru alti nativi, Marte in Berbec va fi o atentionare legata de sanatate care poate avea de suferit din cauza excesului de stres sau de munca. Sau din cauza unor decizii gresite privind dieta sau stilul de viata.
Marte in Berbec poate insemna si relatii secrete, pline de pasiune, care vor schimba in totalitate viata nativilor Taur.