Horoscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Vărsător

oana-horoscop-2020-VARSATORHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Varsator.

Horoscopul 2020 pentru zodia Varsator este dominat de prezenta planetelor Saturn, Pluton si Jupiter in Capricorn. Pluton este planeta schimbarilor drastice, absolut necesare, iar Saturn (patronul traditional al Varsatorilor) este numit ”lordul karmei” sau ”profesorul zodiacului” , cel care aduce lectii de viata.

Lectia de viata a Varsatorilor a fost, in ultimii ani, legata de nevoia de a rezolova probleme mai vechi, de a clarifica secrete si mai ales, le-a cerut multor nativi sa se detaseze de trecut .
De cele mai multe ori, detasarea reala de trecut nu este usoara, dar foarte multi Varsatori vor simti, in 2020, ajutorul lui Jupiter.
Vor fi mai optimisti, mai increzatori in propriile forte si in propriul destin si se vor convinge ca ”exista viata” si dupa mari pierderi, si dupa despartiri, si dupa tradari sau mari esecuri.

Schimbarile majore vor avea loc in special in sectorul Casei si al familiei, unde se afla acum Uranus, patronul Varsatorilor.
Uranus, planeta surprizelor si a schimbarilor, le va cere nativilor o mai mare putere de adaptare la nou si o mai mare disponibilitate de a accepta neprevazutul.

Din martie si pana in septembrie, Varsatorii vor trece prin experiente care le vor testa rabdarea si puterea de a prelua controlul asupra destinului lor, pentru ca atunci Saturn va ajunge in zodia lor.

In acest an, Varsatorilor li se cere sa actioneze. Planeta Marte ii va ajuta sa taie legaturile inutile cu trecutul in a doua parte a lui februarie si in luna martie, pentru ca in aprilie si mai sa le asigure energia, entuziasmul si ambitia de care vor avea nevoie si in plan personal, si in plan profesional. Atunci Marte se va afla chiar in zodia lor.

In iunie, Marte va actiona in sectorul Banilor din astrograma Varsatorilor. Acestia vor lupta pentru drepturile, interesele si succesul lor si, pentru ca Marte va fi in armonie cu Marele Benefic Jupiter, norocul nu se va lasa asteptat.

Sfarsitul lunii iunie anunta o perioada cu provocari in plan personal pentru Varsatori: Marte va actiona, timp de 6 luni in sectorul familiei din astrograma lor.
Pe de o parte, Marte ii va ajuta sa lupte pentru interesele familiei sau ii va motiva sa se implice mai mult in tot ce este legat de casa si gospodarie.
Pe de ala parte, Marte poate provoca si neintelegeri cu unele rude, in special daca la mijhloc e vorba de bani, mosteniri, imobile etc.

Sentimental, norocul le va surade Varsatorilor chiar de la inceputul anului, cu conditia ca problemele din trecut sa nu fie ignorate.
Apoi, din aprilie si pana in mai, viata sentimentala a Varsatorilor va trece prin multe momente interesante,. pentru ca atunci, in casa Iubirii lor se va afla Venus, planeta Iubirii.
Luna septembrie va fi perfecta pentru casatorii sau pentru o noua, frumoasa si serioasa poveste de iubire.