Horoscop 2020 Oana Hanganu, zodia Pești

oana-horoscop-2020-PEȘTIHoroscop 2020 Oana Hanganu pentru zodia Pesti.
Horoscopul 2020 pentru zodia Pesti este marcat de armonia dintre Neptun si cele 3 planete care se vor afla  in Capricorn (Pluton, planetaTransformarii, Saturn, lodul Karmei si Jupiter, Marele Benefic).
Neptun, patronul Pestilor, se va afla chiar in zodia lor si le va influenta viata personala, iar planetele amintite din Capricorn vor actiona in sectorul Prietenilor din astrograma.
Acesta este, insa, si sectorul care se refera la planurile pe termen lung, la obiective personale ce par imposibil de atins, la castiguri exraordinare din proiecte si afaceri proprii.
Dar Pluton si Jupiter (al doilea patron al zodiei Pesti) anunta, pentru Pesti, si o adevarata ”regenerare”, renastere, schimbare si transformare care va avea efecte extraordinare in toate aspectele vietii nativilor in acest an.

Astfel, 2020 va fi un an cu adevarat norocos pentru Pestii care stiu ce vor de la viata, nu mai sunt dispusi sa amane luarea unor decizii,  stiu cand si cum sa actioneze.
In plus, intuitia si arta de a ”simti” oamenii vor fi principalele lor arme.

Cercul lor de prieteni se va extinde, iar ocaziile de a ”socializa” vor fi mai numeroase. Multi Pesti vor intalni persoane dispuse sa ii ajute, iar altii isi vor intalni chiar sufletul-pereche intr-un context profesional sau cu ajutorul unor prieteni .

Dar anul 2020 va fi plin de suprize, aduse de planeta Uranus aflata, acum, in zodia Taur si in armonie cu Marele Benefic Jupiter.
Suprizele, placute, se refera la posibile noi relatii de colaborare, noi contracte avantajoase, noi clienti, dar si la intalnirea unor persoane care pot avea rolul de ghid pentru nativi.

In plus, Pestii care sunt interesati de activitati si afaceri ce tin de comunicare, turism si transport pot avea un succes neasteptat.

Neptun si Jupiter ii vor motiva pe multi nativi sa invete ceva nou, sa se perfectioneze in domeniile de care sunt interesati sau sa calatoreasca mai mult decat in anii trecuti.
Favorizata de astre va fi si relatia cu fratii, dar si cea cu vecinii si multi Pesti care se vor muta vor avea parte de vecini care le vor deveni prieteni sau ii vor ajuta in plan profesional.

Sentimental, anul incepe promitator pentru ca, din 13 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, se va afla in zodia Pesti ajutandu-i pe nativi sa atraga mai multa iubire in viata lor.
Luna august va fi, de asemenea, norocoasa, pentru ca atunci, planeta Iubirii se va afla chiar in sectorul iubirii din astrograma Pestilor.
Luna octombrie va fi perfecta pentru consolidarea relatiei de cuplu sau pentru gasirea viitorului partener de viata (in cazul nativilor singuri) pentru ca planeta Iubirii va actiona in sectorul Mariajului din astrograma.

In ceea ce priveste planul financiar, Pestii sunt norocosi (petru ca sunt patronati de Jupiter, planeta Norocului) dar trebuie sa munceasca pentru a-si amplifica norocul.
In 2020, februarie va fi o luna norocoasa, la fel ca si a doua jumatate a lunii martie.
Luna septembrie va fi potrivita pentru afaceri si noi proiecte, iar decembrie, pentru pasi importanti in cariera, cu implicatii pozitive asupra veniturilor.