Horoscop Oana Hanganu pentru anul 2020

oana-hanganu-horoscop-general-anul-2020Horoscopul general al anului 2020 este marcat de prezenta planetelor Pluton, Saturn si Jupiter in zodia Capricorn, care anunta schimbări majore, pe termen lung, imposibil de evitat, în plan social, economic, politic si institutional.

Un alt element dominant va ramane, si in 2020, prezenta planetei Uranus in zodia Taur, care va aduce schimbari cu efecte greu de anticipat in domeniul financiar, in relatia cu bancile si in atitudinea oamenilor fata de bani si resurse, in mod general.

Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, va ramane in Rac pana in luna mai si va continua sa sustina intoarcerea la valorile reale, la respectul fata de istorie, tara, natiune, familie si traditie.
Din luna mai, Nodul Nord va intra in zodia Gemeni si va aduce schimbari in comunicare, in sistemul educational, in comert si afaceri.

Contextul astrologic al anului 2020 aduce schimbări profunde si in plan personal, si fiecare semn zodiacal va avea perioade favorabile, pe care va trebui sa le valorifice din plin, dar si perioade cu provocari, pe care va trebui sa le depaseasca.

Semnificativ este, in acest an, ajutorul pe care Jupiter il aduce fiecarei zodii, pentru ca Marele Benefic (cum este numit Jupiter in astrologie) va atenua ”incercarile” si ”testele” aduse de Pluton si Saturn in ultimii ani.

Inceputul de an este dominat de energie astrala pozitiva si multi nativi vor reusi, in ianuarie, sa isi transforme visele in realitate sau macar sa faca pasi importanti, cu efecte pe termen lung, in drumul lor spre succes.

Din februarie, lucrurile se complica: planetele personale (Mercur, Marte si Venus) intra, pe rand, in miscare retrograda si apar provocarile, intarzierile, amanarile etc.
Dar chiar si in lunile provocatoare vor exista, asa cum spuneam, momente favorabile, sanse, oportunitati si noroc.

2020 este un an special in care visele pot deveni realitate. Este un an marcat de cifra 4 (2+0+2+0=4) care simbolizeaza puterea de materializare.

Citeste aici horoscopul 2020 pentru fiecare zodie:

BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI