Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Balanta

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-balantaHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Balanta.
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Balanta anunta o perioada incarcata pentru nativi, chiar din 3 ianuarie, cand Marte va intra in zodia Sagetator. Pana la mijlocul lui februarie, Marte va dinamiza casa Comunicarii, calatoriilor si afacerilor din astrograma Balantelor.

Se anunta, asadar, multe intalniri, evenimente, calatorii, proiecte. Important este si faptul ca Marte le va ajuta pe Balante sa nu mai amane deciziile (asa cum le sta in obicei) si sa actioneze. Le va amplifica ambitia si le va ajuta sa se gandeasca mai mult la propriul interes.

Toate acestea le vor fi de folos, mai ales ca in 10 ianuarie, in zodia Rac va fi Luna Plina. Luna Plina va fi insotita de eclipsa si va influenta casa Carierei din astrograma Balantelor. Va fi un moment foarte important pentru nativii care vor sa isi schimbe domeniul de activitate sau care vor sa se inceapa o afacere pe cont propriu, dar, pana acum, au ezitat sau au amanat totul.

Tot in 10 ianuarie, Uranus va reveni la mersul direct in zodia Taur si in ”casa Banilor” altora din astrograma Balantelor si le va facilita acestora obtinerea unor credite sau altor moduri de fiantare.

In a doua parte a lunii ianuarie, atentia Balantelor se va indrepta spre persoana iubita si spre copii pentru ca planeta Mercur (in 16 ianuarie) si Soarele (in 20 ianuarie) vor intra in zodia Varsator si in sectorul Iubirii si copiilor din astrograma lor.

Tot aici va avealoc si fenomenul de Luna Noua in data de 24 ianuarie, care poate aduce o iubire noua in viata Balantelor sigure sau un nou inceput in relatia de cuplu.