Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-BerbecHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Berbec
Horoscopul  zodiei anunta ca in prima parte a lunii ianuarie, atentia Berbecilor trebuie sa se indrepte spre cariera. Marele Benefic Jupiter le deschide usi, le aduce sanse nesperate si optimism.

Iar cei care vor, acum, sa devina apreciati in domeniile in care lucreaza, daca nu chiar faimosi, au toate sansele.  Jupiter ”le da aripi”. Dar pentru ca Saturn, profesorul zodiacului este, inca, in Capricorn si in sectorul Carierei din astrograma Berbecilor, munca este cea mai importanta cale spre succes.

Intrarea planetei Marte in zodia Sagetator, in data de 3 ianuarie, ii ajuta pe nativii care vor sa studieze si pe cei care vor sa cunoasca lumea. Multi Berbeci vor avea acum curajul sau energia de care e nevoie pentru a pleca la drum, fie pentru a invata, fie pentru a se stabili intr-o alta tara, fie pentru a ”experimenta” traiul departe de casa, printre straini.

Banii nu le vor lipsi. Uranus este in casa Banilor din astrograma lor, dar asta aduce si o avertizare: atentie la cheltuieli!

Luna Plina din 10 ianuarie  va avea loc in zodia Rac si va influenta relatia nativilor cu familia. Luna Plina este insotita de o eclipsa care poate scoate la lumina amintiri, secrete de familie, probleme ignorate care acum pot fi puse pe tapet si rezolvate, spre binele tuturor celor implicati.
Aceasta Luna Plina poate fi si momentul in care nativii isi cumpara o casa sau decid ca e bine sa isi intemeieze o familie.

Din 16 ianuarie, prietenii vor fi foarte prezenti in viata Berbecilor. Atunci, Mercur, planeta comunicarii va intra in  zodia Varsator si in sectorul Prietenilor din astrograma, unde va ajunge, in 20 ianuarie, si Soarele si unde va avea loc si fenomenul de Luna Noua.

Luna Noua din data de 24 ianuarie poate aduce in viata Berbecilor noi prieteni sau, dupa caz, o noua atitudine si o noua relatie cu acestia.

In plan sentimental, Venus aflata in zodia Pesti din data de 13 ianuarie anunta posibile idile secrete, revenirea unui fost partener sau discretie legata de actuala relatie de cuplu.