Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-capricornHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Capricorn
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Capricorn anunta mari schimbari in plan partenerial. Luna Plina din 10 ianuarie, insotita de eclipsa, va avea loc in zodia Rac si in sectorul Relatiilor din astrograma generala a Capricornilor.

Luna Plina din 10 ianuarie va fi un moment extraordinar, de ”bilant” si implinire pentru multe cupluri. Pentru altele, va fi un moment de analiza si de stabilire a unor noi limite sau reguli.
Capricornii stiu intotdeauna exact ce vor de la partener. Acum pot sa si obtina asta.
Pentru Capricornii singuri, Luna Plina din 10 ianuarie ar putea fi un moment de analiza si de constientizare a unor greseli din trecut sau de creionare a ceea ce inseamna pentru ei partenerul ideal.

Dupa doar 3 zile,  in 13 ianuarie, in zodia Capricorn va avea loc un eveniment foare rar si important: tripla conjunctie Soare-Pluton-Saturn.  Aceasta este o sansa extraodinara pentru Capricorni sa isi schimbe viata, transformandu-si visele in realitate. Astrele vor fi de partea lor.

Dar, inainte de Luna Plina din 10 ianuarie si tripla conjunctie amintita, un alt eveniment, din 3 ianuarie, va avea efect pentru urmatoarea perioada: Marte va fi in Sagetator si va actiona, pana la mijlocul lui februarie, in casa Trecutului din astrograma Capricornilor. Va fi o perioada interesanta, in care Capricornii vor putea elimina ”umbrele trecutului”, regretele, frustrarile, amintirile dureroase etc.

In 13 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va intra in zodia Pesti si va favoriza comunicarea nativilor cu cei din jur, le va amplifica inspiratia si ii va ajuta sa isi exprime sentimentele.

In ultima parte a lunii, atentia Capricornilor se va indrepta spre bani, iar prezenta planetei Mercur (din 16 ianuarie) si a Soarelui (din 20 ianuarie) in Varsator si in casa Banilor din astrograma lor le va aduce noroc.
Tot aici va avea loc si Luna Noua din 24 ianuarie, care va veni cu vesti bune si oportunitati de castig.