Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Fecioara

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-fecioaraHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Fecioara
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Fecioara anunta o perioada importanta pentru familia nativilor si pentru afacerile acestora. Din 3 ianuarie, in sectorul Casei si al familiei din astrograma Fecioarelor va ajunge Marte, planeta Actiunii, dar si planeta Razboiului.

Fecioarele care trebuie sa ”lupte” pentru o mostenire sau pentru alte interese materiale, financiare, vor avea avea sorti de izbanda. Marte in Sagetator  ii va ajuta si pe nativii care vor, acum, sa isi construiasca o casa ori sa isi renoveze locuinta.
Dar Marte vine si cu o avertizare adresata Fecioarelor: sa fie mai putin critice cu membrii familiei, pentru a evita certurile!

In 10 ianuarie, un alt eveniment astrologic important influenteaza viata personala a Fecioarelor: e vorba de Luna Plina care va avea loc in zodia Rac si in sectorul Prietenilor din astrograma lor.
In jurul datei de 10 ianuarie, multi nativi Fecioara isi vor face noi prieteni printre colegi sau parteneri de afaceri sau vor reusi sa rezolve diverse probleme cu ajutorul prietenilor.

Dar Luna Plina va fi insotita si de o eclipsa si s-ar putea ca, in jurul acestei date, un prieten sa plece din viata Fecioarelor (de exemplu, se muta in alta tara sau in alta localitate) si despartirea va fi destul de dureroasa pentru ele.

Tot in 10 ianuarie, Uranus, planeta Surprizelor, va reveni la mersul direct in zodia Taur si in jurul acestei date, s-ar putea ca in casa nativilor sa reapara un vechi prieten, venit de peste mari si tari. Dar Uranus in Taur poate insemna, pentru Fecioare, si ocazii neasteptate de a calatori in strainatate.

In a doua parte a lunii, atentia Fecioarelor se va indrepta spre cariera, pentru ca Mercur, planeta care le patroneaza, va intra in zodia Varsator si in sectorul Profesiei din astrograma lor. Aici va ajunge si Soarele, in 20 ianuarie. Si tot aici va avea loc fenomenul de Luna Noua, in 24 ianuarie.

S-ar putea, asadar, ca Fecioarele sa isi gaseasca un loc de munca mai bun, sa fie promovate la actualul job sau sa renunte la statutul de salariat pentru a incepe propria afacere.

Sentimental, astrele le surad: din 13 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, se va afla in  zodia Pesti si  sectorul Mariajului din astrograma lor!