Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Gemeni

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-gemeni.jpgHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Gemeni
Horoscopul lunii ianuarie anunta, pentru Gemeni, posibile tensiuni in cuplu sau tensiuni in relatia cu partenerii de afaceri, cu colegii sau alti colaboratori.

De toate acestea este ”vinovat” Marte, planeta Razboiului, care, din 3 iauarie si pana la jumatatea lui februarie, se va afla in zodia Sagetator si in sectorul Mariajului si al parteneriatelor din astrograma Gemenilor.

Luna Plina si eclipsa din 10 ianuarie va ”face lumina” in relatii, pentru multi nativi Gemeni si s-ar putea ca acestia sa nu mai accepte aceeasi stare de lucruri de pana acum, iar unii vor decide chiar ca e mai bine sa se desparta de partener.

Luna Plina din 10 ianuarie va avea loc in zodia Rac si in casa Banilor din astrograma Gemenilor dar sectorul respectiv din astrograma se refera si la modul in care ne evaluam, la modul in care ii lasam pe altii sa ne trateze.
Si s-ar putea ca multi Gemeni sa isi spuna acum: ”Merit mai mult” sau ”Merit ceva mai bun”, referindu-se la relatii.
Alti nativi vor simti ca merita ceva mai bun in relatia profesionala si vor cere mai multi bani. Oricum , Luna Plina le va schimba, multora, viata in bine.

In 16 ianuarie, Mercur, planeta care ii patroneaza pe Gemeni, va intra in zodia Varsator. Aici va ajunge si Soarele, in data de 20 ianuarie si tot aici va fi Luna Noua din 24 ianuarie.
Acest context ii va ajuta pe nativii interesati de studii, de perfectionare profesionala, de evolutie spirituala si de calatorii.
Relatiile cu persoane din strainatate vor fi, de asemenea, favorizate de Mercur si multi nativi isi vor face noi prieteni sau dori sa viziteze alte tari.

In plan sentimental, prezenta planetei Iubirii, Venus, in zodia Pesti poate aduce in viata Gemenilor parteneri maturi, pe care se pot baza. In cuplurile cu vechime, responsabilitatea.