Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-leuHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Leu
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Leu pune accent pe viata sentimentala a nativilor pentru ca din 3 ianuarie si pana la jumatatea lui februarie, Marte, planeta Pasiunii, se va afla in Sagetator si in casa Iubirii din astrograma lor.

Iar asta inseamna oportunitati amoroase pentru Leii singuri, dar si mai multa pasiune in relatia de cuplu, pentru Leii care iubesc, deja, pe cineva.
Marte in Sagetator mai are un efect important: amplifica dorinta de succes si creativitatea nativilor si ii indeamna sa isi ”puna la treaba” aceasta creativitate, sa o transforme in sursa de venit.

Urmatorul eveniment astrologic important va fi Luna Plina din 10 ianuarie. Aceasta va fi insotita de o eclipsa si va avea loc in Rac, adica in casa Trecutului si a secretelor, dar si a spiritualitatii din astrograma Leilor.

Luna Plina din 10 ianuarie va fi un moment de ”regasire” pentru unii Lei, care vor renunta la tendinda lor de a se afla mereu in centrul atentiei, jucand, adesea, rolul de om fericit, cu o viata perfecta.
Eclipsa din 10 ianuarie ar putea fi un eveniment cu o puternica incarcatura spirituala, in care Leii isi vor da seama ca succesul lor personal nu are nicio valoare daca nu e insotit de generozitate, empatie si intelegere fata de cei din jur.
Unii nativi vor intelege acum ca e bine sa ierte si sa se impace cu trecutul, iar viitorul va fi, apoi, plin de surprize frumoase.

Surprize anunta si Uranus, planeta Schimbarilor, care va reveni la mersul direct in  zodia Taur si in sectorul Carierei din astrograma Leilor, tot in ziua de 10 ianuarie.

In 13 ianuarie, va avea loc un eveniment astrologic foarte rar, care ii viseaza in mod special pe Lei: Soarele (patronul lor) va forma o dubla conjunctie cu planetele Pluton si Saturn aflate in Capricorn.
In jurul acestei date, se va petrece un eveniment major in viata profesionala a Leilor sau in viata personala, legat de sanatate. Iar prezenta Marelui Bebefic Jupiter tot in Capricorn anunta ca e vorba de un eveniment favorabil.

In a doua parte a lunii ianuarie, atentia Leilor se va indrepta spre partener pentru ca in casa Mariajului vor ajunge planeta Mercur (in 16 ianuarie) si apoi Soarele (in 20 iauarie).
Tot aici va fi si Luna Noua din 24 ianuarie, moment promitator pentru Leii singuri, care isi cauta perechea.