Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Pesti

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-pestiHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Pesti.
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Pesti anunta o perioada foarte buna pentru nativii care vor sa se afirme, sa isi schimbe cariera sau sa fie promovati la actualul job.

Din 3 ianuarie si pana in 16 februarie, Marte, planeta Actiunii, se va afla in zodia Sagetator si in sectorul Carierei din astrograma lor.
Marte este, insa, si planeta Razboiului si prezenta ei in acest sector poate anunta concurenta dura la serviciu sau pentru obtinerea unui job, deci Pestii trebuie sa munceasca mult si sa fie foarte bine pregatiti.

In ziua de 10 ianuarie va avea loc fenomenul de Luna Plina, insotit de eclipsa. Luna Plina va avea loc in zodia Rac si in casa Iubirii din astrograma Pestilor, deci va fi un moment semnificativ pentru viata de cuplu sau, dupa caz, pentru gasirea sufletului pereche.

Luna Plina din 10 ianuarie poate aduce si vesti bune pentru Pestii care isi doresc sa devina parinti pentru ca, in astrologie, sectorul Iubirii se refera si la copii.
De asemenea, in jurul datei de 10 iauarie, Pestii care valorifica un talent personal sau creativitatea sau transforma un hobby in afacere vor avea mare succes inclusiv financiar.

Din 13 ianuarie, viata sentimentala a Pestilor va fi frumos influentata de planeta Iubirii care va intra chiar in zodia lor. Vor veni, asadar. vremuri bune si pentru nativii singuri…

In a doua partea lunii ianuarie, Pestii vor avea tot timpul pentru a renunta la persoane sau situatii care ”nu le fac bine” sau nu le mai sunt de folos.
Soarele va ajunge in zodia Varsator si in sectorul Trecutului din astrograma lor in data de 20 ianuarie si tot aici va fi Luna Noua din data de 24 ianuarie.

Pentru unii Pesti, insa, perioada amintita va fi una de impacare, de reluare a unor relatii sau legaturi, asa cum arata prezenta planetei Mercur (planeta Comunicarii) in  Varsator si in sectorul Trecutului si al secretelor din astrograma.
S-ar putea ca acum, unii Pesti sa primeasca informatii noi, despre persoane sau situatii din trecut si aceste informatii sa le schimbe sentimentele sau opinia despre ce a fost cadva si, in felul acesta, sa se faca loc pentru iertare si pentru impacare…