Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-racHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Rac
Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Rac este marcat de Luna Plina din 10 ianuarie. Aceasta va fi fi insotita de o eclipsa si va avea loc chiar in semnul Racului, favorizand schimbari importante, de substanta, in viata nativilor, cu atat mai mult cu cat in acest semn se afla si Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului.

Pentru Raci, Luna Plina din 10 ianuarie poate fi un eveniment karmic.
Cei care si-au inteles greselile si si-au invatat lectiile de viata, pot privi cu optimism spre viitor. Vor fi, insa, si unii Raci care abia acum, in preajma acestei eclipse, vor intelege unde au gresit si ca trebuie sa faca ceva concret pentru a-si schimba destinul.

Dar pana la Luna Plina din 10 ianuarie, un alt eveniment astral important ii va influenta pe Raci: intrarea planetei Marte in zodia Sagetator, in ziua de 3 ianuarie. Marte va ramane in Sagetator pana la jumatatea lui februarie si va actiona in casa Muncii si a Sanatatii din astrograma Racilor.

Aflat in casa Muncii sau a Profesiei, Marte ii va ajuta pe nativii care vor face primul pas in gasirea unui loc de munca, in lansarea unei afaceri, in construirea unui proiect in parteneriat. Dar Marte este impulsiv si e bine ca Racii sa nu uite de sensibilitate si de generozitate in relatiile cu colegii, sa evite certurile si sa aiba incredere in ei insisi.
Impulsivitatea nu le-ar aduce nimic bun.

Marte in Sagetator inseamna pentru Raci si atentie care trebuie acordata sanatatii.

In a doua jumatate a lunii ianuarie, banii vor intra mai usor in conturile Racilor, oamenii din jur vor fi mai generosi si mai intelegatori (inclusiv cei de la banca, daca nativii vo avea nevoie de un credit), iar partenerul de viata va avea castiguri mai mari.

Toate acestea sunt aduse de intrarea planetei Mercur in zodia Varsator in 16 ianuarie, urmata de Soare in data de 20 ianuarie.
Iar Luna Noua din 24 ianuarie va avea loc tot in zodia Varsator si in casa Banilor altora din astrograma Racilor.

In plan sentimental, Racii care au o relatie isi vor face planuri de viitor, iar cei singuri isi pot intalni perechea in timp ce calatoresc sau iau parte la un eveniment la care participa si persoane din strainatate.