Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Sagetator

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-racHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Sagetator.
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Sagetator anunta schimbari in plan personal chiar din prima saptamana pentru nativi, deoarece planeta Marte se va afla in zodia lor din 3 ianuarie pana in 16 februarie.

Marte este planeta Actiunii, a ambitiei, a increderii in sine, dar si planeta Razboiului. Depinde de fiecare nativ cum va folosi acest tranzit al planetei Marte!
Cei care vor fi ambitiosi, muncitori, siguri pe ei si isi vor apara, cu intelepciune, interesele, vor avea de castigat si-si vor schimba, in bine, viata. Nativii care ”vor fi in razboi” cu cei din jur, vor avea de pierdut.

Iar asta se va vedea in special in jurul datei de 10 ianuarie. Atunci va fi Luna Plina in zodia Rac, fenomen care va afecta casa a VIII-a din astrograma Sagetatorilor.
Aceasta se refera si la banii pe care nativii ii pot obtine cu ajutorul altora, la veniturile partenerului de viata, dar si la evenimente sau situatii care produc schimbari majore in viata unui om.

In aceeasi zi, Uranus va reveni la mersul direct, aducand vesti-surpriza legate de viata profesionala a nativilor.

In 13 ianuarie, Venus va intra in zodia Pesti si va aduce armonie in familie, pentru unii nativi sau interes pentru redecorarea locuintei, pentru altii.

A doua parte a lunii ianuarie va fi deosebit de ”dinamica” si solicitanta pentru Sagetatori: multe drumuri de facut, multe intalniri, evenimente, corespondenta, afaceri etc.

Toate acestea vor fi favorizate de prezenta planetei Comunicarii si a Calatoriilor chiar in sectorul Comunicarii din calatoriilor din astrograma Sagetatorilor.
Aici va ajunge si Soarele in 20 ianuarie si tot aici va fi Luna Noua din 24 ianuarie.
In jurul datei de 24 ianuarie, multi Sagetatori vor dori sa se mute sau sa inceapa un nou proiect.