Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-scorpionHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Scorpion
Horoscopul zodiei Scorpion pentru luna ianuarie 2020 incepe cu vesti bune in plan financiar! Din 3 ianuarie pana in 16 februarie, planeta Marte se va afla in zodia Sagetator si in ”casa Banilor” din astrograma Scorpionilor.

Marte ii patroneaza pe Scorpioni si este planeta Actiunii, a ambitiei, dar si a Razboiului.
Cu Marte in casa Banilor, Scorpionii vor castiga mai multi bani si isi vor apara intersele personale foarte eficient.
Planeta a ambitiei, Marte ii va motiva si pe Scorpionii nemultumiti de actualul salariu sa isi gasesca un job mai bun sau sa obtina, in firma pentru care lucreaza, aprecierea pe care o merita.

Urmatorul eveniment astral important va fi Luna Plina din 10 ianuarie, care va avea loc in zodia Rac si va fi insotita de o eclipsa.
In jurul acestei date, multi Scorpioni vor pleca in strainatate, altii vor lua in calcul mutarea in alta tara, iar altii vor incepe o afacere cu cineva din strainatate.

Pentru alti nativi, Luna Plina din 10 ianuarie va scoate la lumina informatii importante care ii vor ajuta pe nativi sa castige un proces sau sa rezolve diverse probleme legate de acte sau de relatia cu institutii oficiale.

In a doua parte a lunii, atentia Scorpionilor se va indrepta spre familie. In 16 ianuarie, Mercur (planeta Comunicarii si a calatoriilor) va intra in zodia Varsator si in sectorul Casei si al familiei din astrograma lor.
Aici va ajunge si Soarele, in 20 ianuarie si tot aici va fi Luna Noua din 24 ianuarie.
In cest context, multi Scorpioni isi vor cumpara o casa noua sau isi vor ”reconstrui” relatia cu familia sau vor incepe o afacere de familie.

In plan sentimental, prezenta planetei Venus in zodia Pesti inseamna, de fapt, prezenta Planetei Iubirii in sectorul Iubirii din astrograma Scorpionilor. Deci, e un semn bun!