Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-TaurHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Taur
Horoscopul anunta ca prima saptamana din ianuarie este potrivita pentru obtinere de credite si de alte finantari pentru proiectele personale ale Taurilor.

Iar asta pentru ca in 3 ianuarie, Marte, planeta Actiunii, va intra  in Sagetator si in ”casa Banilor altora” din astrograma lor.
Marte in Sagetator este un aliat pentru Taurii cu spirit de initiativa, care vor sa demareze afaceri in parteneriat cu cineva sau pentru nativii care vor sa obtina sprijin financiar pentru diverse proiecte.

In 10 ianuarie, planeta Uranus va reveni la mersul direct chiar in zodia lor si ii va ajuta sa ia mai rapid deciziile necesare, sa se adapteze la nou atunci cand e cazul si chiar sa vada lumea si viata dintr-o alta perspectiva.

Dar tot in 10 ianuarie va avea loc eclipsa lunara care va insoti Luna Plina din zodia Rac. Pentru Tauri, aceasta eclipsa poate veni cu informatii confidentiale care ii vor ajuta, in mod sigur, in viitorul apropiat nu doar in afaceri, ci si sin viata personala.
Sau cu ocazia unei calatorii, Taurii pot cunoaste o persoana care, in viitorul apropiat le va deveni protector sau mentor.

Din 13 ianuarie, Venus va intra in zodia Pesti si va aduce armonie in relatiile Taurilor cu prietenii si, pentru unii nativi, ar putea aduce chiar intalnirea cu sufletul pereche prin intermediul unui prieten

In a doua parte a lunii, atentia Taurilor se va indrepta spre cariera.
Intrarea planetei Mercur in zodia Varsator si in sectorul Carierei din astrograma lor le poate aduce oferte de munca avantajoase sau idei interesante pentru proiectele siafacerile proprii.

In acelasi sector va ajunge si Soarele, in data de 20 ianuarie si tot aici va avea loc fenomenul de Luna Noua din 24 ianuarie.

In acerst context astral, pana la sfarsitul lunii, multi nativi Taur isi vor schimba cariera sau vor avea o imagine foarte clara asupra viitorului profesional si ”vor trece la treaba”, cu tenacitatea care ii caracterizeaza.