Horoscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Varsator

oana-hanganu-horoscop-ianuarie-2020-varsatorHoroscop Oana Hanganu pentru luna ianuarie 2020, zodia Varsator
Horoscopul lunii ianuarie 2020 pentru zodia Varsator pune accent, mai intai, pe cercul de prieteni care ar putea influenta, in aceasta perioada, viata nativilor.

Din 3 ianuarie si pana in 16 februarie, planeta Marte se va afla in zodia Sagetator si in sectorul Prietenilor din astrograma Varsatorilor.
Marte este planeta Actiunii si ii va ajuta pe nativii care au in jurul lor prieteni buni, sinceri, adevarati, care ii motiveaza, ii ajuta etc.
Marte este, insa, si planeta Razboiului si ii va ajuta (sau, daca e nevoie) ii va obliga pe nativii care sunt inconjurati de falsi prieteni sa isi faca oridine in viata.

In 10 ianuarie, in zodia Rac va avea loc fenomenul de Luna Plina, care va influenta sectorul Profesiei si al sanatatii din astrograma Varsatorilor.
Luna Plina din 10 ianuarie poate fi un moment de succes si implinire pentru multi Varsatori, dar eclipsa poate scoate la lumina si informatii despre colegi care joaca rolul de prieteni dar ii ”saboteaza” pe nativi.

De asemenea, horoscopul lunii le recomanda Varsatorilor ca mai ales in jurul datei de 10 ianuarie sa nu vorbeasca prea mult despre proiectele lor iar la serviciu, sa nu vorbeasca deloc despre sefi, cu colegii lor!

In aceeasi zi, 10 ianuarie, Uranus va reveni la mersul direct in zodia Taur si, pentru Varsatori, va aduce surprize si schimbari in familie.

In a doua parte a lunii, astrele vor fi de partea lor: Soarele va intra in zodia Varsator, in data de 20, dupa ce in zodia lor a ajuns si Mercur (in 16 ianuarie).
Tot aici va fi avea loc si Luna Noua din data de 24 ianuarie.
Pentru multi Varsatori, acum poate incepe o viata noua.

In plan sentimental, Venus i-a ajutat in primele doua saptamani, cand a ”locuit” in zodia lor. II va ajuta si in a doua jumatate a lunii, dupa ce va ajunge in zodia Pesti, cand nativii vor fi mai siguri pe ei, mai fermecatori, mai convingatori, dar si mai dispusi sa isi exprime sentimentele si sa primeasca iubirea in viata lor.