Horoscop Oana Hanganu pentru Anul Nou pe stil vechi si saptamana asta

oana-hanganu-horoscop-pentru-anul-nou-pe-stil-vechiHoroscop Oana Hanganu pentru Anul Nou pe stil vechi si saptamana 13-19 ianuarie 2020.

Mai sunt cateva ore si incepe Anul Nou pe stil vechi!
Iar astrele au pregatit un context favorabil celor care nu renunta la idealurile lor si fac eforturile necesare pentru a le transforma in realitate.

E un context astral important, interesant si rar, dominat de conjunctia dintre Soare-Pluton-Saturn-Mercur in Capricorn, zodie in care se mai afla si planeta Mercur, dar si Nodul Sud, legat de karma si destin.
Tot in Capricorn se afla si Jupiter care este planeta Norocului, dar si planeta Adevarului, a dreptatii si a cunoasterii.

In seara de Ajun, Venus intra in zodia Pesti si aduce romantism in relatii, dar si mai multa disponibilitate de a ne gandi la ”cei mai tristi ca noi” si de a-i ajuta.

Venus in Pesti, alaturi de planeta Neptun, ne incurajeaza sa nu renuntam la visele noastre, iar aspectele armonioase pe care le fac aceste planete cu planetele din Capricorn ne asigura ca niciun vis nu este imposibil si nicio dorinta nu ramane o simpla vorba-n vant daca ne dorim cu adevarat asta si, daca inarmati cu credinta si resurse si strategii clare, folosim fiecare oportunitate si invingem orice provocare.

Noaptea aceasta, Noaptea de An nou pe stil vechi, e perfecta pentru a va face ordine in ganduri si ierarhii in dorinte.
E perfecta pentru a trece , pe hartie, cele mai mari dorinte si pentru a va stabili ”obiective” pentru viitor.

In prima zi de an Nou pe stil vechi, si Luna va fi in armonie cu Jupiter, amintindu-ne ca miracolele exisa, pentru cei care cred!

Miercuri, Luna aflata in zodia Fecioara va fi in armonie cu Soarele si cu planetele Pluton si Saturn din Capricorn. Succesul va fi al celor care muncesc+respecta regulamente, legi si ierarhii. Intr-o astfel de zi sefii n-au chef de glume, dar sunt foarte corecti atunci cand evalueaza echipa si se gandesc la viitoarele recompense.

Joi, planeta Mercur va intra in zodia Varsator si ne va incuraja sa ne exprimam in mod liber, original si creativ, ideile. Relatiile cu prietenii vor fi, de asemenea, favorizate de astre, la fel ca si activitatea ”pe internet”.

Vineri, tensiunea dintre Luna aflata in Balanta si planetele din Capricorn se va regasi si in relatiile noastre cu cei dragi, daca nu vor gasi echilibrul intre viata personala si responsabilitatile profesionale.

In weekend, Soarele se va pregati sa intre in zodia Varsator (unde va ajunge luni seara), iar Luna se va afla in Scorpion, zodia puterii, a sentimentelelor intense si a pasiunii.
Si, cum Luna va fi in armonie cu Venus aflata in Pesti, viata celor indragostiti va fi foarte ”dinamica” pentru ca vor avea parte si de momente de romantism, dar si de pasiune, gelozie si suspiciune.