Horoscop Oana Hanganu: 24/25 ianuarie, Prima Luna Noua din 2020 si din noul deceniu

oana-hanganu-horoscop-Luna-Noua-ianuarie-2020Horoscop Oana Hanganu: 24/25 ianuarie, Prima Luna Noua din 2020 si din noul deceniu
Prima Luna Noua din noul an si din noul deceniu are loc in aceasta noapte, in zodia Varsator. Este un eveniment astrologic deosebit de important pentru ca fiecare dintre noi poate lua, acum, decizii majore si pot face primii pasi spre o reala schimbare a vietii.

In acelasi timp,Luna Noua din aceasta noapte marcheaza, in astrologia chineza, inceputul Anului Sobolanului de Metal. Iar Sobolanul este primul semn zodiacal din horoscopul chinezesc!

Revenind la astrologia europeana, trebuie sa subliniez faptul ca Luna Noua din aceasta noapte va avea loc la gradul 4 din zodia Varsator
(pe cercul zodical, fiecarei zodii ii este atribuit un segment de 30 de grade).
Iar cifra 4 are o importanta speciala pentru acest an: vibratia numerologica a anului 2020 este 4!
Pentru a afla vibratia numerologica sau numarul care ne va domina in acest an, adunam 2+0+2+0=4.
4 este numarul celor 4 directii cardinale: Nord, Sud, Est,Vest si anunta schimbari de destin.

Luna Noua din aceasta noapte ne poate ajuta sa decidem incotro vrem sa ne indreptam, de acum incolo, pe drumul vietii.

Dar Luna Noua formeaza un aspect tensionat cu planeta Uranus, care patroneaza zodia Varsator. Iar asta inseamna ca deciziile luate acum pot insemna si renuntarea la ceva care ne-a tinut blocati intr-o anumita situatie, pentru a ne (re)dobandi adevarata libertate interioara si pentru a ne schimba destinul.

Varsatorul este zodia vizionarilor, a celor originali, iubitori de libertate si preocupati de viitor.
Luna Noua in zodia Varsator ne incurajeaza pe toti sa privim spre viitor cu alti ochi si chiar sa avem curajul sa ne schimbam planurile pe termen lung, daca acestea nu mai corespund cu ”noi”, cei de acum.

Luna Noua din zodia Varsator ne incurajeaza sa actionam altfel, sa nu mai mergem pe aceleasi ”cai batatorite” de pana acum doar pentru ca ”ne-am invatat cu drumul”.
Multi dintre noi vor intelege azi sau in urmatoarele 2 saptamani, ca modul in care am actionat sau am trait nu ne-a dus spre ceea ce ne doream cu adevarat si vom avea curajul si energia sa ne oprim si sa o luam pe alt drum, intr-o alta directie sau sa facem alte schimbari necesare.

Luna Noua din aceasta noapte este influentata si de armonia dintre planetele Mercur si Marte. Mercur se afla in Varsator (la fel ca Luna si Soarele), iar Marte, planeta Actiunii, se afla in zodia Sagetator.
Aceasta combinatie astrala va schimba modul de gandire al multora dintre noi (Mercur este si planeta care patroneaza gandirea) si ii va ajuta pe cei care, din diferite motive, renuntasera sa mai spere, sa mai creada in visul lor, in taletul lor sau in succesul lor.
Le va da curajul de a visa din nou si forta de a-si transforma visele in realitate.
Luna Noua din aceasta noapte e prima Luna Noua din noul deceniu.
Este un moment important, de care ne vom aminti peste 10 ani pentru ca poate fi, pentru fiecare dintre noi, o poarta energetica spre un alt destin, spre un alt viitor, spre o noua viata.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie! Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima luna din an!