Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2020

oana-hanganu-horoscop-luna-februarie-2020Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2020. Află ce ți-au pregătit astrele pentru a doua lună din an! Horoscopul lunii februarie 2020 este marcat de intrarea planetei Venus în zodia Berbec și de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Pești.
De asemenea, Luna Plină din 9 februarie și Luna Nouă din ziua de 23 februarie vor aduce schimbări și oportunități pentru zodii.

Horoscopul lunii februarie 2020 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii februarie pentru Berbeci anunță noroc în dragoste după data de 7 februarie, cand Venus, planeta Iubirii, intră chiar în zodia lor. Cei singuri vor fi atrași de persoane care le amintesc de cineva din trecut sau, în a doua jumătate a lunii, vor fi tentați să se împace cu un fost partener sau vor primi vești neașteptate de la acesta.
În plan financiar, Uranus aflat în casa Banilor din astrograma lor le poate aduce surprize. În jurul datei de 11 februarie aceste suprize plăcute pot fi legate de profesie: unii nativi își vor găsi un loc de muncă, alții vor dori să înceapă o afacere pe cont propriu. Acestora din urmă horoscopul lunii le recomandă să facă demersurile necesare înainte e data de 16 februarie sau să aștepte a doua jumătate a lunii martie pentru că între 17 februarie şi 10 martie, Mercur este retrograd şi le poate da planurile peste cap.
Relaţiile cu pietenii vor fi deosebit de importante pentru Berbeci în februarie, iar Luna Plină din 9 februarie le poate aduce întâlnirea cu o persoană interesantă care le va deveni prieten sau le poate aduce o şansă nesperată de a-şi extinde cercul de prieteni sau de a-şi consolida statutul în reţeaua profesională din care fac parte.
Ultima decadă a lunii va fi dominată de Luna Nouă din data de 23 februarie, care va avea loc în zodia Peşti şi îi va ajuta pe mulţi nativi Berbec să rezolve probleme din trecut sau să se detaşeze de o persoană sau de o situaţie care nu mai reprezintă ceva „benefic” în viaţa lor.

TAUR
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur pune accent pe relaţiile nativilor cu prietenii şi pe dorinţa acestora de a-şi transforma în realitate planurile şi dorinţele.
Mai mult, Taurii vor avea şi resursele necesare, şi voinţă, dar şi oportunităţi, mai ales dacă vor profita de contextul astral favorabil din prima parte a lunii.
Din 17 februarie, Mercur, planeta Comunicării şi Afacerilor va fi în mers retrograd timp de 3 săptămâni şi va provoca tot felul de încurcături, amânări, neînţelegeri. Chiar şi cu prietenii! Iar asta, pentru că Mercur va fi retrograd în casa Prietenilor din astrograma generală a Taurilor. S-ar putea ca Mercur retrograd să scoată la lumină informaţii ce ar putea pune o prietenie sau o afacere sub semnul întrebării, dar nativii sunt sfătuiţi să verifice tot ce află sau li se spune, înainte de a lua o decizie.
În plan sentimental, Taurii au susţinere din partea planetei Iubirii, Venus, care îi patronează. Din 7 februarie, Venus va intra în casa Trecutului şi a Secretelor din astrograma Taurilor şi mulţi nativi vor fi tentaţi să se implice într-o aventură.
Pentru cuplurile stabile, Venus poate aduce, în „luna Iubirii”, mai mult romantism şi mai multă intimitate.
Financiar, Taurii pot avea noroc în afaceri imobiliare sau pot primi ajutor din partea familiei. Unii nativi vor primi o moştenire sau se vor muta în casă nouă, în jurul datei de 9 februarie. Atunci va fi Lună Plină, care va avea loc în sectorul Casei şi Familiei din aastrograma lor. În ultima parte a lunii, Taurii vor fi mai selectivi şi s-ar putea să renunţe la anumite prietenii, colaborări sau afaceri.

GEMENI
Horoscopul lunii februarie anunţă mari schimbări în cariera nativilor Gemeni. Cei care vor să îşi schimbe job-ul sau domeniul de activitate, cei care vor să înceapă o nouă afacere sau vor să fie promovaţi la actualul loc de muncă trebuie să profite de ajutorul pe care îl primesc de la planeta Mercur până în data de 17.02.
Din 17 februarie, Mercur va fi retrograd în sectorul Carierei din astrograma lor şi s-ar putea ca noile demersuri sau noile planuri ale nativilor să nu aibă, prea rapid, rezultatul dorit. Gemenii sunt puternic influenţaţi de Mercur retrograd pentru că această planetă îi patronează. Dar nu înseamnă că, după data de 17 februarie, lumea „stă în loc” şi nimeni nu mai poate face nimic până în 10 martie, când Mercur revine la mersul direct! Perioada cu Mercur retrograd îi va ajuta pe mulţi Gemeni să îşi reanalizeze viaţa profesională, să facă ajustările necesare, să reia sau să relanseze proiecte la care au renunţat în trecut sau care nu au avut succes până acum. Vor fi ajutaţi de prieteni sau vor descoperi că au admiratori în echipa cu care lucrează.
Un eveniment important pentru Gemeni va fi Luna Plină din 9 februarie. Aceasta le poate aduce veşti importante, succes în negocieri sau succes în competiţii, şansa de a călători în locuri importante pentru ei sau invitaţii la evenimente de afaceri sau la evenimente care le pot schimba, în bine, „parcursul profesional” în viitorul apropiat.

RAC
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Rac anunţă noroc în plan financiar! În special Luna Plină din data de 9 februarie poate aduce oportunităţi reale pentru nativii care vor să câştige mai mulţi bani sau care vor să îşi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele. Luna Plină din 9 februarie poate fi un moment de succes în plan profesional pentru nativii care dau dovadă de spirit de iniţiativă, sunt dispuşi să îşi asume mai multe reponsabilităţi sau nu se tem de schimbare. De exemplu, unii Raci vor primi o ofertă de muncă avantajoasă, dar jobul de care sunt interesaţi „le cere” să se mute în altă localitate sau chiar în altă ţară.
Călătoriile în străinătate sau colaborările cu persoane din alte ţări sunt, de altfel, susţinute de prezenţa planetei Mercur în sectorul Străinătăţii din astrograma lor.
Dar, atenţie, din 17 februarie, Mercur va fi retrograd în acelaşi sector, până în 10 martie! Pe cât posibil, Racii ar trebui să evite călătoriile şi demararea unor noi proiecte după data de 17 februarie.
În relaţiile sentimentale, Racii sunt sensibili şi responsabili, dar s-ar putea ca partenerul de viaţă să fie copleşit de prea multă atenţie sau de dorinţa nativilor de a rezolva problemele celor din jur sau chiar de tendinţa de a impune o anumită soluţie sau un anumit mod de „tratare” a unei situaţii.

LEU
Horosopul lunii februarie anunţă o perioadă norocoasă pentru Lei: Luna Plină din 9 februarie va avea loc în zodia lor şi le va deschide noi perspective, le va aduce noi oportunităţi, dar şi motive de mulţumire şi de împlinire în plan personal.
În plan financiar, Mercur, planeta Afacerilor şi Comunicării va acţiona în „casa Banilor altora” din astrograma Leilor, aducând noroc şi avantaje prin intermediul altora, profit în afaceri sau veşti bune legate de veniturile partenerului de viaţă. Totuşi, între 17 februarie şi 10 martie, Mercur va fi retrograd în acelaşi sector din astrograma lor şi nu va favoriza noile proiecte sau demersuri, dar îi va ajuta pe Leii care vor dori să relanseze o afacere sau să renegocieze un contract.
În plan sentimental, din 7 februarie, planeta Iubirii îi va încuraja pe Leii îndrăgostiţi să îşi facă planuri de viitor, iar pe cei singuri îi va ajuta să îşi întâlnească jumătatea, cel mai probabil cu ocazia unui eveniment sau a unei călătorii. Chiar şi participarea la un examen sau concurs poate fi, pentru unii Lei, o şansă de a se întâlni cu „marea iubire”.
În 19 februarie, Soarele va intra în Peşti şi le va aduce Leilor noi oportunităţi financiare dar, „din cauza lui Mercur retrograd”, ar fi bine ca nativii să aştepte mijlocul lui martie pentru noi proiecte.

FECIOARĂ
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Fecioară pune accentul pe relaţiile şi parteneriatele nativilor. Mercur, planeta Comunicării, se va afla chiar în sectorul Relaţiilor din astrograma Fecioarelor şi, până în 17 februarie, va aduce armonie în cuplu, succes în afaceri şi spirit de echipă în colaborările profesionale.
Din 17 februarie, însă, Mercur va fi retrograd şi, până în 10 martie, va provoca tot felul de încurcături sau le va cere nativilor să reia negocieri, să găsească alţi colegi pentru a continua anumite proiecte sau le va cere să refacă acte importante sau să reprogrameze întâlniri şi evenimente.
În plan sentimental, Venus aflată în Berbec va aduce un plus de pasiune şi în viaţa Fecioarelor singure, dar şi în cuplurile „cu vechime”.
În jurul datei de 9 februarie, Luna Plină „va face lumină” în situaţii neclare, în relaţii încurcate sau în poveşti de iubire care „nu duc nicăieri” şi le va încuraja pe Fecioare să ia decizii ferme, care le pot schimba, în bine, viaţa.
Un eveniment important va fi şi Luna Nouă din 23 februarie, care va avea loc în zodia Peşti şi ar putea aduce, în viaţa nativilor, un nou partener iar în cuplu, noi limite, noi reguli sau un nou început.
Din punct de vedere financiar, luna februarie va fi una „pozitivă” pentru Fecioare: vor fi primi cadouri de la prieteni, recompense la serviciu sau se vor putea baza mai mult pe sprijin financiar din partea persoanei iubite.

BALANŢĂ
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Balanţă anunţă mai multă armonie în cuplu, iar pentru nativii singuri, şansa de a-şi întâlni viitorul partener de viaţă: din 7 februarie, Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Mariajului şi al Parteneriatelor din astrograma lor.
De asemenea, Venus le va aduce multor Balanţe şi colaborări avantajoase ori afaceri profitabile. Dar, cum Mercur va intra în mers retrograd în ziua de 17 februarie, ar fi bine ca Balanţele să profite de conjunctura astrală favorabilă de la începutul lunii şi să demareze orice nou proiect înainte de 15-16 februarie.
Mercur retrograd poate readuce, însă, noi oferte profesionale pe care nativii le-au refuzat în trecut sau care, dintr-un motiv sau altul nu s-au concretizat ori nu au avut succes.
Pentru Balanţe, un eveniment important va fi Luna Plină din 9 februarie. Aceasta va fi un moment de succes în plan profesional sau o şansă pentru nativii care vor să îşi extindă reţeaua de prieteni. S-ar putea ca în jurul datei de 9 februarie, un prieten să le ajute pe Balanţe să îşi transforme un vis în realitate.
Ultima partea lunii le încurajează pe Balanţe să facă schimbările necesare în dietă sau în stilul de viaţă sau să acorde o mai mare atenţie sănătăţii.

SCORPION
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Scorpion anunţă călătorii sau întâlniri romantice, declaraţii şi dovezi de afecţiune în cuplu sau chef de flirt şi socializare pentru nativii singuri. Pentru aceştia din urmă, Venus, planeta Iubirii, poate veni, din 7 februarie, şi cu o idilă la serviciu sau cu disponibilitatea de schimbare a stilului de viaţă pentru a se adapta la „pretenţiile” persoanei iubite.
În plan profesional, Luna Plină din 9 februarie poate aduce o oportunitate extraordinară pentru nativi. Luna Plină poate anunţa şi rezolvarea unor importante probleme care presupun relaţia cu autorităţile, în următoarele săptămâni.
Prima jumătate a lunii februarie le poate aduce Scorpionilor şi mai mulţi bani din munca proprie sau sprijin din partea unor colegi cu mai multă experienţă sau chiar o promovare mult aşteptată.
Din 17 februarie, în viaţa multor Scorpioni pot reveni persoane din trecut sau pot apărea situaţii care le cer nativilor să rezolve probleme legate de acte ori să facă anumite călătorii pentru a schimba nişte tranzacţii sau pentru a „închide” nişte datorii.
Dar, cum din 16 februarie, Marte, planeta Războiului, se va afla în sectorul Comunicării din astrograma lor, Scorpionii trebuie să fie atenţi, să nu provoace dispute şi, pe cât posibil, să nu răspundă la provocări.

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii februarie anunţă o lună destul de tensionată pentru nativii Săgetători care vor încerca să îşi impună punctul de vedere şi acasă, şi la serviciu: planeta Războiului se va afla în zodia lor şi îi va face intoleranţi, pretenţioşi, orgolioşi şi irascibili. Dar Marte îi va ajuta pe nativii care trebuie să lupte pentru interesele lor financiare, mai ales după data de 16 februarie, când se va muta în zodia Capricorn şi va acţiona în sectorul Banilor din astrograma Săgetătorilor.
Din 17 februarie, Mercur va tulbura apele în familie pentru că va fi retrograd (până în 10 martie) chiar în sectorul Casei şi Familiei din astrograma generală a zodiei. Din acest motiv, Săgetătorii care au de rezolvat probleme de familie, vor să înceapă afaceri de familie sau vor să se mute în casă nouă, ar trebui să profite de conjunctura astrală mai favorabilă din prima parte a lunii.
De partea lor va fi, din 7 februarie, planeta Venus, care va intra în zodia Berbec şi va acţiona în casa Iubirii şi a copiilor din astrograma Săgetătorilor. Mulţi nativi singuri îşi vor întâlni marea iubire, iar în cupluri vor putea fi evitate mai uşor momentele tensionate.
Venus îi va ajuta şi pe nativii care vor dori, în această perioadă, să îşi valorifice un talent personal sau să îşi pună în valoare creativitatea.

CAPRICORN
Horoscopul lunii februarie anunţă succes în afaceri sau în carieră în jurul datei de 9 februarie, când Capricornii vor fi puternic influenţaţi de Luna Plină care va avea loc în zodia Leu. Mulţi nativi vor fi promovaţi la actualul loc de muncă, iar alţii îşi vor găsi job-ul visat sau vor culege roadele muncii şi implicării lor într-o afacere de succes.
De partea lor va fi şi Mercur care se va afla în sectorul Comunicării şi Afacerilor şi îi va ajuta să obţină ceea ce îşi doresc, pentru că îi vor convinge pe cei din jur să le dea dreptate şi să le recunoască meritele.
Dar Mercur nu va mai fi la fel de „prietenos” după data de 17 februarie, aşa că ar fi bine ca nativii Capricorn să profite din plin de şansele din prima parte a lunii.
Din 17 februarie şi până în 10 martie, Mercur va fi retrograd în acelaşi sector al Afacerilor şi al călătoriilor şi va favoriza reluarea sau relansarea unor proiecte din trecut, dar nu şi noile proiecte.
În plus, din 16 februarie, în zodia Capricorn va intra şi planeta Marte, care îi va „împinge de la spate” să acţioneze, să facă presiuni, să grăbească lucrurile, mai ales în plan profesional.
În plan personal, se anunţă o lună liniştită, pentru că planeta Iubirii va acţiona în sectorul Casei şi al Familiei din astrograma Capricornilor.

VĂRSĂTOR
Horoscopul lunii fabruarie pentru zodia Vărsător anunţă o perioadă importantă în plan financiar, pentru că Mercur, planeta Afacerilor, va acţiona în sectorul Banilor din astrogramă. În plus, Luna Plină din data de 9 februarie va avea loc în casa Parteneriatelor din astrograma Vărsătorilor şi mulţi nativi vor putea începe colaborări profitabile sau îşi vor găsi aliaţi sau parteneri de afaceri „pe termen lung”.
Luna Plină din 9 februarie poate fi un moment decisiv şi pentru multe cupluri care îşi vor face noi planuri de viitor sau, după caz, vor dori să clarifice anumite situaţii şi să ia decizii importante.
În 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peşti şi, timp de o lună de zile, va „activa” casa Banilor, aducând, pentru Vărsători, şanse, dar şi provocări, Provocările vor fi aduse şi de Mercur retrograd în acelaşi sector, începând din data de 17 februarie, Din acest motiv, Vărsătorilor li se recomandă să nu ia decizii majore şi să nu se implice în noi proiecte înainte de data de 10 martie, când Mercur va reveni la mersul direct.
Sentimental, Vărsătorii nu vor duce lipsă de declaraţii şi, la rândul lor, nu-şi vor ascunde sentimentele: din 7 februarie, Venus, planeta Iubirii, va acţiona în „sectorul Comunicării” din astrograma lor. Venus îi va ajuta şi pe Vărsătorii care au copii să comunice excelent cu aceştia şi să petreacă mai mult timp împreună.

PEŞTI
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Peşti le recomandă nativilor să acorde mai multă atenţie propriilor interese, dorinţe şi nevoi şi să se bucure de fiecare pas pe care îl vor face în împlinirea unui vis. Astrele vor fi de partea lor: Soarele va intra în zodia Peşti în ziua de 19 februarie, iar în 23 februarie, în zodia lor va fi şi Luna Nouă care le poate aduce noi şanse, noi realizări.
În zodia Peşti se va afla şi Mercur, planeta Comunicării, a călătoriilor şi afacerilor. Astfel, în februarie, mulţi nativi Peşti vor avea nu doar idei foarte bune şi dorinţa de a începe o afacere sau un alt proiect personal, ci vor avea şi inspiraţie şi vor şti cum să facă rost de resursele financiare necesare. Uranus, planeta Surprizelor, ar putea chiar să le aducă o ofertă la care nici nu sperau sau un proiect care va fi mai profitabil decât ar părea la prima vedere.
Banii vor veni în contul Peştilor în special după data de 7 februarie, când Micul Benefic Venus va intra în sectorul Banilor din astrograma lor.
Dar, pentru că între 17 februarie şi 10 martie, planeta Mercur va fi în mers retrograd chiar în zodia lor, Peştilor li se recomandă să înceapă orice proiect înainte de 15 februarie sau să aştepte până în martie. Şi în ceea ce priveşte călătoriile, Peştii ar trebui să ţină cont de Mercur retrograd care poate provoca tot felul de încurcături.