Horoscop Oana Hanganu: de la Luna Plină, la Ziua Îndrăgostiților

oana-hanganu-horoscop-de-la-luna-plina-la-valentine-s-dayHoroscop Oana Hanganu: De la Luna Plină din 9 februarie, la Ziua Îndrăgostiților.
Luna Plină din 9 februarie 2020 are loc în zodia Leu și formează aspecte armonioase cu Venus, planeta Iubirii, aflată în Berbec și cu Marte, planeta Acțiunii și a Pasiunii, aflată în Săgetător.
Iată că această ”Lună de Zăpadă” (cum numesc amerindienii Luna Plină din februarie) formează, împreună cu planeta Iubirii și cu planeta Pasiunii, un triunghi energetic de foc pentru că toate zodiile amintite sunt de foc: și Leul, și Berbecul, și Săgetătorul.

Luna Plină în Leu ne cere să ne apreciem și să ne iubim mai mult, să nu mai acceptăm orice și, în ceea ce privește relațiile, să ne dorim doar relații cu persoane care ne fac să ne simțim cu adevărat importanți, minunați, iubiți, răsfățați.
Planeta Venus aflată în Berbec ne motivează să ne punem în valoare calitățile, să nu mai repetăm greșeli din trecut și să devenim (sau să redevenim) ”lideri” în propria viață și să ne împlinim destinul.
Marte în Săgetător ne încurajează să ne asumăm riscuri, să facem schimbări necesare, să acționăm în direcția dorită.

Această energie de foc, în care se îmbină iubirea, pasiunea, aventura și ”dragostea de viață” va fi amprenta întregii săptămâni care leagă Luna Plină din 9 februarie de Ziua Îndrăgostiților și de ”weekend-ul Iubirii”,.

Iată ce au pregătit astrele pentru ”săptămâna iubirii”:

BERBEC
Berbecii sunt marii norocoși ai acestei perioade pentru că Venus, planeta Iubirii, se află chiar în zodia lor! Dacă sunt singuri, pot cuceri atenția și inima cuiva, iar dacă au, deja, o relație, pot aduce un plus de dinamism și pasiune în cuplu, în special în a doua parte a săptămânii.
Dar, îndrăgostiți sau nu, Berbecii se vor concentra mai mult pe carieră și rezultatele bune nu se vor lăsa așteptate. În zilele de luni sau marți ei pot primi o ofertă care îi va lua prin surprindere, iar miercuri sau joi pot obține o promovare sau un job foarte bun, cu ajutorul unui prieten care îi recomandă unei persoane importante.
Ziua Îndrăgostiților este, pentru Berbeci, marcată de prezența Lunii în zodia Scorpion. Aceasta îi face mai geloși, dar și mai pasionali, iar în cazul celor singuri, se poate vorbi și de tentația unei aventuri. În weekend, s-ar putea ca un fost partener să încerce să revină în viața lor.
Dacă au nevoie de ajutor financiar, pot face demersurile necesare vineri. Banii vor veni în aceeași zi sau în weekend.

 

TAUR
Pentru Tauri, săptămâna începe cu surprize. În iubire! Luni și marți, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor și va fi în armonie cu planeta Surprizelor, Uranus, aflată în semnul Taurului. Unii nativi se vor îndrăgosti la prima vedere, alții vor primi declarații de dragoste de la persoane la care nici nu s-ar fi gândit.
În cuplu, zilele de luni și marți sunt perfecte pentru cumpărături și răsfăț în doi.
Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în zodia Balanță care, pentru Tauri, înseamnă atenție acordată afacerilor, problemelor de serviciu și sănătății. Veștile primite vor fi bune, iar oportunitățile care apar acum ar trebui fructificate la maximum.
De vineri, Luna se va afla în sectorul Mariajului din astrograma Taurilor, așa că atenția nativilor se va îndrepta spre partenerul de viață sau, în cazul celor singuri, spre găsirea ”sufletului pereche”. Iar Norocul nu îi va ocoli!

 

GEMENI
În prima parte a săptămânii, Gemenii pot face schimbări în carieră, dar acestea nu vor fi pe placul celor dragi. Schimbările din viața profesională pot însemna și o schimbare de domiciliu ori o schimbare drastică în programul zilnic al familiei.
Primele zile din săptămână vor fi, însă, favorabile pentru o afacere imobiliară sau pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale.
La mijlocul săptămânii, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor și va armoniza viața sentimentală a acestora. De asemenea, le va aduce succes celor care știu să își valorifice creativitatea.
De vineri, atenția Gemenilor se va îndrepta spre profesie și unii dintre ei s-ar putea să uite că e ”Ziua Îndrăgostiților” și să muncească peste program, spre nemulțumirea partenerului de viață. Dar vor reuși să ”repare” totul în weekend!
RAC
În prima parte a săptămânii, Racii pot pleca la drum în interes de serviciu sau pot primi vești de la parteneri de afaceri. Pot primi și oferte de colaborare de la un prieten sau de la o firmă pentru care erau interesați, cândva, să lucreze. Dar dacă nu reușesc să ajungă la un ”numitor comun” cu interlocutorii înainte de joi-vineri, ar fi mai bine să amâne totul. Din 17 februarie, Mercur va intra în mișcare retrogradă și, timp de 3 săptămâni, va produce tot felul de încurcături sau probleme.
În plan sentimental, norocul Racilor poate veni de departe pentru că planeta Iubirii acționează, acum, în sectorul Străinătății din astrograma lor. În cuplu, ziua de 13 poate fi complicată dacă Racii vor fi excesiv de sensibili la critici(justificate sau nu)!
”Ziua Îndrăgostiților” va aduce pace și iubire pentru Raci pentru că Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor și va fi în armonie cu planeta Transformării, din sectorul Mariajului. Pentru Raci, ”weekend-ul iubirii” va fi un nou început.

 

LEU
Horoscopul săptămânii pentru Lei este dominat de Luna Plină din 9 februarie (în zodia lor!)  și i-a încurajat pe nativi să se gândească mai mult la ei înșiși, la dorințele lor și la planurile de viitor. Luna Plină poate anunța pentru Lei mari schimbări în viitor.
O schimbare -în plan financiar – poate veni la începutul săptămânii, când Luna va acționa în sectorul Banilor din astrograma lor și va fi în armonie cu Uranus, planeta Surprizelor și a veștilor nesperate.
Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru scurte călătorii, pentru negocieri și afaceri, pentru onorarea invitațiilor la diverse evenimente.
De vineri, Luna se va muta în sectorul Casei din astrograma Leilor, iar weekend-ul va fi perfect dacă va fi petrecut în familie sau în locuri dragi, care au o semnificație specială pentru nativi. ”Ziua Îndrăgostiților” le poate aduce Leilor singuri șansa de a-și întâlni viitorul partener de viață.
FECIOARĂ
Cu Luna în zodia lor la început de săptămână, Fecioarele vor fi eficiente și greu de înlocuit la locul de muncă, dar și foarte critice și pretențioase acasă, în familie.
Cu toate acestea, vor rezolva rapid orice problemă administrativă, iar dacă au probleme de natură juridică, soluțiile vor apărea într-un mod aproape miraculos.
De miercuri, norocul le surâde în plan financiar, iar joi, chiar dacă e o zi de 13, Fecioarele pot obține o mărire de salariu sau un job mai bun. Tot joi pot cumpăra ceva valoros pentru casă ori pot primi niște bani de la o rudă apropiată.
Vineri, de ”Ziua Îndrăgostiților”, partenerul de viață le poate face o surpriză (plăcută) sau nativii își vor copleși partenerul cu atenție și cadouri.
Cadouri sau mesaje de dragoste pot primi și Fecioarele singure dar e bine să nu se grăbească să facă, acum, o alegere în plan sentimental pentru că s-ar putea lăsa înșelate de aparențe. În weekend, va fi timp pentru discuții în familie, pentru călătorii sau pentru ”socializare” în mijlocul prietenilor.

 

 

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, săptămâna este importantă în plan financiar pentru că au multe de făcut și multe de rezolvat. Dar luni s-ar putea ca o colaborare să fie pusă sub semnul întrebării sau nativii vor trebui să aleagă, rapid, între mai multe oferte.
Marți, e bine să evite certurile cu colegii, chiar dacă aceștia sunt vinovați de rătăcirea unor documente pe care Balanțele trebuie,acum, să le refacă.
De miercuri pană vineri, Luna va fi în zodia lor, așa că Balanțele vor fi mai diplomate și mai interesate să lucreze în echipă, chiar dacă ele preferă lucrul independent, fără presiuni și termene-limită.
”Ziua Îndrăgostiților” vine cu schimbări legate de bani, cu cheltuieli pe care nativii le fac de dragul cuiva sau cu cheltuieli absolut necesare pentru demararea unui proiect profesional, la care Balanțele muncesc de mai mult timp. În weekend, Balanțele își vor face mai mult timp pentru casă și pentru familie. În plan sentimental, prezența planetei Iubirii în sectorul Mariajului este un puternic sprijin astral pentru toți nativii Balanță.

 

 

SCORPION
Horoscopul săptămânii le recomandă Scorpionilor să profite de conjunctura favorabilă de luni și marți pentru a-și face noi prieteni și pentru a-și consolida statutul la locul de muncă și în rețeaua profesională din care fac parte. De asemenea, Scorpionii trebuie să analizeze cu atenție orice propunere primită în această perioadă, chiar și atunci când aceasta vine de la un prieten. Dacă nu au toate datele pentru a lua decizii în această săptămână, ar fi bine să aștepte până în martie, pentru a depăși perioada cu Mercur retrograd (17 februarie-10 martie).
Mijlocul săptămânii este ”cu noroc” pentru Scorpionii care au de primit bani, pentru cei care vor să facă un schimb de casă și pentru cei care așteaptă răspuns de la o instituție.
Vineri, cu Luna în zodia lor, Scorpionii vor fi în centru atenției, mai ales acasă, unde toată lumea va încerca să le facă pe plac.
În weekend, astrele le recomandă să plece într-o călătorie pentru a se detașa de problemele de muncă, dar mai ales pentru a ”savura” fiecare clipă petrecută alături de persoana iubită.

 

 

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, horoscopul săptămânii anunță succes în plan profesional: un șef îi remarcă și îi promovează, un prieten ”le vinde un pont” și nativii obțin un job mai bun sau, la examene, primesc subiectele pe care le-au învățat cel mai bine. Perioada este plină de oportunități, dar și solicitantă și ar fi bine ca nativii să nu își neglijeze sănătatea  și să nu se implice în prea multe proiecte.
Mijlocul săptămânii este perfect pentru întâlniri cu prietenii, dar s-ar putea ca mulți nativi să simtă acum că a venit momentul să renunțe la anumite persoane, mai ales dacă acestea le-au înșelat, de-a lungul timpului, așteptările.
Vineri și în weekend, familia va fi prioritatea Săgetătorilor și s-ar putea să fie invitați la un eveniment important din viața unei rude. Cu această ocazie, nativii singuri pot întâlni pe cineva special, care le va schimba viața.
Săgetătorii care au, deja, o relație vor face planuri de viitor. Astrele spun că acum ar putea lua în calcul o afacere de familie.
CAPRICORN
Capricornii îndrăgostiți se vor gândi mai serios la oficializarea relației sau se vor trezi cu o cerere în căsătorie, care îi va bucura dar și bulversa pentru că ei sunt foarte serioși, maturi și responsabili chiar și când vine vorba de iubire.
Alți Capricorni pot rezolva, în prima parte a săptămânii, probleme administrative sau juridice legate de un copil sau legate de o firmă pe care o înființează (sau au înființat-o), pornind de la un hobby sau de la un talent personal.
Miercuri și joi, cariera va fi pe primul plan. S-ar putea să li se ceară să plece într-o călătorie de afaceri, spre nemulțumirea copiilor sau a partenerului de viață.
Vineri, Scorpionii trebuie să aleagă între o seară romantică în doi și aniversarea unui prieten sau un alt eveniment la care participă foarte multe cunoștințe.
Tensiunea între nativi și prieteni poate izbucni în cazul în care Capricornii proaspăt îndrăgostiți vor să le prezinte apropiaților noua cucerire. S-ar putea ca nu multă lume să fie de acord cu alegerea lor…

 

 

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători se anunță o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar. Chiar de luni, astrele îi ajută și nativii pot obține creditul dorit sau bursa de studiu de care au nevoie, pot primi un cadou valoros de la o rudă sau pot obține un loc de muncă în care bonus-urile vor fi foarte motivante.
Marți va fi o zi potrivită pentru reluarea unei colaborări sau pentru stingerea unui conflict cu un coleg sau cu un șef, la sugestia și cu implicarea unui prieten comun.
Mijlocul săptămânii este favorabil celor care călătoresc sau au afaceri ori relații cu persoane din străinătate. Unii Vărsători pot primi, acum, un job foarte bun în altă țară.
”Ziua Îndrăgostiților” vine cu declarații și planuri de viitor în cuplu sau cu flirturi și aventuri pentru nativii singuri.
În weekend, discuția cu un șef îi poate ajuta pe Vărsători să ia decizii pe termen lung legate de carieră. Sau discuția cu un coleg ”foarte bine informat” aduce lămuriri legate de schimbările care se pregătesc în companie și îi ajută pe nativi să ”fie în gardă”.

 

 

PEȘTI
Săptămâna începe cu multe discuții în cuplu, legate de viitorul relației, dar s-ar putea ca unii Pești să fie dezamăgiți de partener. Acesta pare că nu ia prea în serios vorbele nativilor. Este o perioadă destul de complicată pentru Peștii care nu mai sunt foarte convinși că vor să rămână alături de actualul partener. Iar asta, fie pentru că au întâlnit pe cineva care îi face să se simtă speciali, fie pentru că pur și simplu s-au săturat de o anumită stare de lucruri.
Miercuri, Luna ajunsă în Balanță le va purta noroc Peștilor interesați să trăiască o aventură pasională sau celor care își doresc un ”restart” în actuala relație, inclusiv în plan amoros.
”Ziua Îndrăgostiților” le poate aduce Peștilor admiratori și declarații de departe. În weekend, luând parte la un eveniment, unii nativi își pot întâlni jumătatea. Dar, cum Neptun, planeta Iluziilor, este în zodia lor și Mercur va fi retrograd tot în zodia lor, începând din 17 februarie, ar fi bine ca Peștii să nu ia, deocamdată, nicio decizie.