Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020

oana-hanganu-horoscop-17-23-februarie-2020Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Mercur retrograd și Lună Nouă în Pești. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 17-23 februarie 2020 anunță o perioadă plină de neprevăzut, provocatoare pentru toate zodiile. Dar, așa cum se spune, orice provocare poate fi transformată în oportunitate!

Săptămâna este marcată de Mercur retrograd (din 17 februarie), de intrarea Soarelui în zodia Pești (19 februarie) și de Luna Nouă în Pești ( 23 februarie).

Iată ce au pregătit astrele pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii trebuie să se concentreze pe rezolvarea restanțelor de orice fel și să verifice informațiile pe care le primesc. Mercur retrograd poate aduce la lumină secrete care pot schimba dinamica unor relații. Iar planeta Iubirii, aflată în zodia lor, îi va ajuta pe Berbecii care vor să stingă tensiuni și conflicte.

TAUR
Prieteni vechi sau foști colegi pot reveni, în această săptămână, în viața Taurilor. În plan sentimental, astrele anunță o împăcare nesperată sau o relație secretă. Pentru nativii care au, deja, o relație, se anunță o perioadă romantică sau, în unele cazuri, o perioadă perfectă pentru iertare și refacerea armoniei.

GEMENI
Gemenii care își doresc o schimbare în carieră ar trebui să analizeze, cu atenție, toate ofertele sau planurile. Mercur retrograd îi influențează puternic pentru că este planeta care îi patronează. Perioada este potrivită pentru reluarea unor vechi proiecte, dar nu este indicată pentru noi afaceri, contracte sau colaborări.

RAC
Săptămâna 17-23 februarie este perfectă pentru Racii care se pregătesc pentru examene sau concursuri și pentru cei care au de rezolvat probleme juridice sau legate de persoane din străinătate. Nu este, însă, o perioadă tocmai favorabilă călătoriilor. Dar Racii care verifică toate detaliile înainte de a pleca la drum pot evita „încurcăturile”.

LEU
În această săptămână, Leii pot recupera o datorie sau pot primi, în sfârșit, un credit pe care îl așteptau de mai mult timp. Mercur retrograd poate aduce, însă, și discuții în familie, discuții legate de bugetul comun. De exemplu, s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu deciziile nativilor privind cheltuielile.

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă provocatoare pentru Fecioarele prea critice, perfecționiste și greu de mulțumit. Mercur retrograd poate aduce tensiuni în cuplu, dar și în relațiile Fecioarelor cu partenerii de afaceri sau colegii de muncă. Totuși, nativii care vor da dovadă de tact și prudență vor putea „întoarce” orice situație în favoarea lor!

BALANȚĂ
Balanțele sunt sfătuite să nu ia decizii importante legate de viața profesională. Perioada cu Mercur retrograd este mai potrivită pentru refacerea sau relansarea unor proiecte, pentru reluarea unor colaborări sau pentru renegocierea unor contracte de muncă. Pentru schimbări în carieră, Balanțele ar trebui să mai aștepte 3-4 săptămâni.

SCORPION
Scorpionii pot trece printr-o perioadă de îndoieli, gelozii și tensiuni în plan sentimental, dacă vor da crezare unor zvonuri sau unor „prieteni”. Ar fi bine să verifice orice informație înainte de a lua o decizie privind relația de cuplu, mai ales dacă aceasta este la început. Scorpionii singuri pot fi „atrași” într-o aventură.

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă cu multe discuții în familie și le recomandă Săgetătorilor să își păstreze calmul. Marte, care va acționa în sectorul Banilor din astrograma lor, ar putea amplifica tensiunile provocate de cheltuieli neprevăzute, de datorii neachitate sau de alte probleme privind o casă, un teren sau o moștenire.

CAPRICORN
Pentru Capricorni, urmează o săptămână obositoare și provocatoare: Marte, aflat în zodia lor, îi va îndemna să acționeze, dar Mercur retrograd va aduce informații incomplete sau va provoca încurcături legate de acte, călătorii sau întâlniri. Totuși, Mercur retrograd poate favoriza împăcarea cu un prieten sau reluarea unor negocieri în afaceri.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii care au de primit bani trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că banii pot veni cu întârziere sau nativii trebuie să insiste pentru ca sumele stabilite să le intre în cont. Cei care nu au probleme de acest fel, trebuie să nu se lase influențați de reclame și să nu facă investiții sau cheltuieli „serioase” în această perioadă.

PEȘTI
Pentru Pești urmează o perioadă foarte importantă în plan personal. Toate evenimentele astrologice din această săptămână au loc în zodia lor! Unii Pești își pot schimba total stilul de viață, atitudinea față de partener sau prieteni. Alții vor trece printr-o perioadă în care vor pune totul sub semnul întrebării și vor începe să facă ordine, cu adevărat, în viața lor.