Oana Horoscop

Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Pești!

Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Pești!
Pentru Pești, anul 2019 va aduce succesul mult așteptat și meritat în plan profesional: până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în ”casa Carierei” din astrograma lor.

Iar Peștii încep anul în forță pentru că Marte, planeta Acțiunii, se va afla, până la începutul lui februarie, în sectorul Banilor obținuți prin muncă proprie.

Primăvara lui 2019 va veni cu noroc în dragoste: în martie se pot ”redresa” lucrurile în cuplu sau se poate ”reactiva” o veche iubire, iar din 26 martie până spre sfârșitul lui aprilie, Venus, planeta Iubirii, va acționa chiar în zodia Pești. Iar asta înseamnă că nativii pot atrage mai multă iubire în viața lor!

În iunie, Venus le poate aduce Peștilor singuri întâlnirea cu viitorul partener de viață sau îi poate ajuta pe nativii care vor să se mute în casă nouă să își îndeplinească visul.

În prima parte a lunii iulie, Peștii care vor o schimbare în plan profesional își pot găsi job-ul dorit sau pot obține o promovare la actualul loc de muncă.

În plan sentimental, norocul va fi de partea multor nativi Pești  și în ultima decadă a lui august și în prima jumătate a lui septembrie.

Octombrie va fi o lună foarte bună pentru cariera Peștilor, dar poate aduce și surprize (de exemplu o relație sentimentală cu un șef sau cu o persoană importantă).

Ultima parte a anului va veni cu noi prieteni sau cu multe ocazii de ”socializare”.